Mokytojų dienos proga – nuo vieno žiedo iki glėbyje vos telpančių puokščių (foto) | Kas vyksta Kaune

Mokytojų dienos proga – nuo vieno žiedo iki glėbyje vos telpančių puokščių (foto)

Gėlių salonas „B. J. Gėlės“ / Organizatorių nuotr.

Rytoj į mokyklas sugrįžta viena gražiausių rudens švenčių – Mokytojų diena. Kaip įprasta, į ugdymo įstaigas būsimi ir jau buvę mokiniai skubės nešini ryškiausiais gėlių žiedais bei dovanomis mylimiems pedagogams. Vilijampolėje, adresu Varnių g. 15 veikiančio gėlių salono „B. J. Gėlės“ floristės teigia, jog moksleiviai bei jų tėveliai Mokytojų dienai ruošiasi jau dabar, o ieško jie labai įvairių pirkinių – nuo gyvų iki miegančių gėlių žiedų, simbolinių ar itin įspūdingų puokščių.

Per 20 rožių ir dešimtys kitų gėlių rūšių

„Įdomu tai, jog Mokytojų dienos proga negalime išskirti vieno ar kelių pirkėjų labiausiai mėgstamų gėlių. Jei Rugsėjo 1-osios proga dominuoja kardeliai, Mokytojų dieną perkamos įvairiausios gyvos gėlės, mažos ir didelės puokštės ar net miegančios rožės. Tiesa, pastebime, jog jei sveikinti ruošiasi visa klasė ar grupė, tuomet populiaresnės yra didžiosios puokštės, o jei sveikinama po vieną – rožių, gerberų, austomų, gvazdikų ar kiti žiedai“, – sako „B. J. Gėlės“ floristė.

Besiruošiant Mokytojų dienai, vien rožių „B. J. Gėlės“ salone žydi per 20 skirtingų rūšių.

Floristės atskleidžia, jog apsipirkti Mokytojų dienai mokiniai bei jų tėvai skuba jau iš vakaro.

Gėlių salonas „B. J. Gėlės“ / R. Tenio nuotr.

„Ieškoti mėgstamų gėlių žiedų vaikai ateina tiek vieni, tiek lydimi tėvelių. Kiekvienas renkasi pagal savo galimybes bei skonį. Pirkėjų netrūksta jau dieną prieš šventę, tačiau ir Mokytojų dieną dirbame anksčiau, nei kitomis dienomis, nes sulaukiame tikrai daug nespėjusių įsigyti norimų gėlių šventės išvakarėse“, – sako floristė.

Užsako ir buvę mokiniai

Tiesa, pasveikinti mylimas mokytojų jų profesinės dienos proga siekia ne tik esami, bet ir jau seniai mokyklą baigę auklėtiniai.

„Kasmet sulaukiame ne vieno užsakymo, kuriuo užsakomos ne tik gėlės, bet ir pristatymo nurodytu adresu paslauga. Tiek kauniečiai, tiek kituose miestuose ar užsienyje šiandien gyvenantys buvę mokiniai nori taip pat pasveikinti savo buvusias auklėtojas ir auklėtojus, kitus mylimus pedagogus. Tokiu atveju populiariausios yra puokštės ir puokštelės, miegančios rožės“, – sako „B. J. Gėlės“ floristė.

Užsakyti gėles iš anksto „B. J. Gėlės“ salone klientai gali pasiskambinę telefonu +37067162545. Išsirinkti norimus gėlių žiedus, puokštę ar kompoziciją gyvai – atvykę adresu Varnių g. 15, Kaunas. Salone pirkėjų laukia per pusę šimto skirtingų gyvų gėlių žiedų, puokštės, gėlių kompozicijos, gėlių dėžutės, miegančios rožės, vazoninės gėlės.

Gėlių salonas „B. J. Gėlės“ / R. Tenio nuotr.

Norintys pasveikinti esamas ar buvusias mokytojas bei mokytojus, tačiau neturintys galimybės to padaryti gyvai, gėles gali užsakyti nuotoliniu būdu su pristatymo nurodytu adresu paslauga.

Mokytojų dieną salonas dirba nuo 6 iki 21 val.

„B. J. Gėlės“ parduotuvėje apsilankę kauniečiai ras reikiamų gėlių bei atributų ir kitoms progoms. Salone galima rinktis iš daugybės skirtingų helio balionų, užsisakyti gėles vestuvių proga: jaunosioms, jaunikiams ar šventinių erdvių puošybai. Taip pat besiruošiant Visų šventųjų dienai, salone nuolat pildomas ir gyvų bei dirbtinių kompozicijų, krepšelių, vazoninių lauko gėlių asortimentas.

Daugiau informacijos – „B. J. Gėlės Kaune“ profilyje „Facebook“, spustelėjus ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA