Kauno rajone dingo šuo: radusiems siūlo piniginį atlygį | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone dingo šuo: radusiems siūlo piniginį atlygį

/ „Nikodema photography“ nuotr.

Socialiniuose tinkluose sparčiai plinta dingusio šunelio pranešimas, kuriame informuojama, jog šuo dingo netoli Kauno, Girininkų miške. Situaciją apsunkina tai, kad šuo dingo su antsnukiu, tad ieškoti reikia kuo skubiau, nes šuo be maisto gali išsekti ir nusilpti. Padėjusiems surasti dingusį keturkojį, šeimininkai siūlo net 500 eurų atlygį.

Kauniečiai dalijasi dingusio šunelio nuotraukomis, o jo ieškantys šeimininkai nurodė, jog Teo turėjo baltai mėlyną antkaklį ant kurio nurodytas telefono numeris, tai yra laikos ir šarpėjaus mišrūnas, o dingimo metu dėvėjo ir antsnūkį.

„Atlygis radusiems – 500€! Pasimetė šalia Zapyškio, Kauno raj., tačiau šiuo metu gali būti visur 50 km. atstumu. Negalvojau, jog ateis ta diena, bet šeštadienį ryte dingo Teo. Jei kas nors gyvenate aplink ir užmatysite – duokite žinių. O už pasidalintą įrašą gausite karmos taškų. Ačiū.

Atsikviečia vardu Teo/Teodoras. Didelė tikimybė, jog svetimų žmonių neprisileis, bet bent žinosime kryptį ir faktą, jog jis sveikas“, – rašoma skelbime.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA