Iš Kauno po visą pasaulį: rinkos lyderė „Brasta Pack“ tęsia aktyvią plėtrą Kaune | Kas vyksta Kaune

Iš Kauno po visą pasaulį: rinkos lyderė „Brasta Pack“ tęsia aktyvią plėtrą Kaune

Organizatorių nuotr.

Daugiau nei 25 metus veikiančios įmonių grupės „Brasta group“ dalis, Kaune įsikūrusi popieriaus bei kartono gamybos įmonė „Brasta Pack“ šiandien – viena iš rinkos lyderių ne tik mūsų šalyje. Per šimtą nuolatinių komandos narių turinčios bendrovės produkcija keliauja tūkstančius kilometrų po skirtingus pasaulio žemynus, tačiau talentus pritraukti ir auginti „Brasta Pack“ siekia tik gimtajame Kaune.

Iš Kauno po visą pasaulį

1996 m. įsikūrusiai tarptautinei įmonių grupei „Brasta Group“ priklausanti „Brasta Pack“ – viena labiausiai patyrusių popieriaus ir kartono pakuočių gamintojų rinkoje.

Gamybos procesus vykdanti Europos širdyje – Kaune, produkciją bendrovė pristato į skirtingus pasaulio kampelius: Vakarų ir Rytų Europą, Skandinaviją, kaimynines Baltijos šalis, Šiaurės Afriką ar net Vidurio Rytus.

„Mūsų gamykloje Palemone gimstančios pakuotės, jų dizainas bei pažangiausiomis technologijomis įgyvendinami tvarūs sprendimai leido suburti didelį „Brasta Pack“ klientų ratą visame pasaulyje. Džiaugiamės, jog inovatyvūs, ateities pakuotės viziją atitinkantys ir visame pasaulyje vertinami produktai nuo idėjos iki įgyvendinimo yra sukuriami mūsų talentingos komandos Kaune“, – sako „Brasta Pack“ direktorius Tomas Buziliauskas.

Įmonės vadovas Tomas Buziliauskas / Organizatorių nuotr.

Sėkmės paslaptis – komanda

Įmonės vadovas atviras – pagrindinis bendrovės prioritetas yra stabili ir motyvuota komanda. Siekiant palaikyti gerą darbo aplinką, „Brasta Pack“ ypatingą dėmesį skiria savo darbuotojų saugai, sveikatai bei tarpusavio ryšio puoselėjimui.

Bendruomenėje organizuojamos įvairios sveikatingumą ir gerą nuotaiką palaikančios iniciatyvos bei renginiai, kuriamos poilsio zonos, kurios yra nuolat prižiūrimos ir tvarkomos savo naudą vadyboje įrodžiusios „Lean 5S“ metodikos principais. Taip pat nuolat prižiūrimi ir atnaujinami įrenginiai, įrankiai bei gamybiniai procesai, leidžiantys įgyvendinti inovatyvias komandoje gimusias mintis ir idėjas.

„Bendrovės kultūrą grindžiame į žmogų ir rezultatą orientuotomis vertybėmis: pagarba, bendradarbiavimu, meistriškumo tobulinimu, atsakomybe, orientacija į kokybę ir rezultatą. Tikiu, jog būtent todėl bendrovėje pavyko suburti draugiškų, ambicingų ir talentingų darbuotojų komandą. Jų dėka galime kurti rinkoje vienus pažangiausių ir tvariausių pakuočių sprendimų“, – sako T. Buziliauskas.

Individualios bei komandinės pastangos – ypač vertinamos. Norėdami padėkoti darbuotojams, bendrovės vadovybė vykdo „Ačiū“ projektus, už idėjas bei įvairias iniciatyvas apdovanoja premijomis. Specialių apdovanojimų metu darbuotojų pastangas įvertina ne tik įmonės vadovai, bet ir Lietuvoje gerai žinomi žmonės: Audrius Bružas, Paulius Kovas, Valerijus Šerelis, Žanas Neimantas ir kiti.

Investuoja į augimą

Ne vienerius metus darbo rinkoje „Brasta Pack“ vertinama už darbuotojams sukuriamas patrauklias sąlygas. Įmonės vadovybė nereikalauja darbo patirties, apmoko, suteikia nuolatines tobulėjimo galimybes. Naujai prisijungusiems darbuotojams adaptuotis naujoje darbo aplinkoje padeda bendrovėje sudarytos įvedimo ir adaptacijos programos, paskirti mokytojai ir „Training Within Industry“ mokymų metodika, žinias leidžianti greitai ir efektyviai įsisavinti darbo metu.

„Bendravimas tarpusavyje – kertinė sklandaus ir kokybiško darbo sąlyga. Reguliariai bendrovėje organizuojamų rytinių „Asaichi“ tipo susirinkimų metu pasidalinama naujausia informacija, idėjomis ir pasiūlymais. Tokiu būdu darbuotojus laiku ir greitai pasiekia visos su įmonės veikla, tikslais ir rezultatais susijusios naujienos“, – sako „Brasta Pack“ gamybos vadovas Virginijus Kacilevičius.

Siekiant užtikrinti gerą atmosferą bei sąlygas kompetencijoms augti, darbuotojams kuriamos ir įgūdžių matricos, stebima darbuotojų pažanga ir, esant poreikiui, teikiama įvairiapusė pagalba tiek iš kolegų, tiek iš vadovų. Nepriklausomai nuo užimamų pareigų ar darbo patirties, „Brasta Pack“ savo darbuotojams taip pat suteikia įvairias galimybes kelti kvalifikaciją už įmonės ribų bei kilti karjeros laiptais.

Įmonės „Brasta Pack“ produkcija / Organizatorių nuotr.

„Džiaugiamės, jog darbuotojai yra motyvuoti tobulėti ir augti įmonės viduje. Visai neseniai darbuotojai lankėsi tokiose bendrovėse, kaip „Schmitz CargoBull“, „Bionalis“, „Aurika“ ir kt., kur sėmėsi gerųjų praktikų iš jose dirbančių kolegų. Na, o realias administracijos bei gamybos darbuotojų karjeros galimybes iliustruoja daugybė pavyzdžių.

Vien šiemet septyni pakavimo padalinyje dirbę kolegos pakilo į aukštesnę – gamybos operatorių poziciją, o dar keturi iš operatorių pakilo į komandų lyderius. Puikiu augimo kompanijoje pavyzdžiu galėtų tapti ir 2011 m. įmonėje pradėjusi dirbti kolegė Lauryna, kuri po dešimties sėkmingų vadovavimo metų „Brasta Pack“ gamybai, nuo šiemet vadovauja „Baltijos Brasta“ kompetencijų centrui“, – džiaugiasi įmonės vadovas.

Intensyvi plėtra – tęsiasi

Šiuo metu sėkmingai auganti bendrovė ir toliau ieško naujų komandos narių skirtingoms pozicijoms užimti: gamybos linijų operatorių, pakuotojų, sandėlininkų, autokrautuvu dirbančių gamybos logistų bei komandos lyderių.

„Tikime brandžiu ir atsakingu požiūriu į pakavimo sprendimus, kurie reikalingi norint užtikrinti tvarų verslo tęstinumą ir ilgalaikius partnerystės ryšius. Mūsų misija – augti, o mūsų ateitis pagrįsta naujovėmis. Sutikime ateitį drauge ir kartu pasiekime bendrų pergalių“, – prie komandos prisijungti kviečia Tomas Buziliauskas.

Plačiau apie „Brasta Pack“ bei šiuo metu laisvas darbo pozicijas galima rasti ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA