„Netikėtose studentų dienose“ – pokalbiai apie nerimą, baimę, vienišumą | Kas vyksta Kaune

„Netikėtose studentų dienose“ – pokalbiai apie nerimą, baimę, vienišumą

„Netikėtos studentų dienos./ Organizatorių nuotr.,

Rugsėjo 26-29 d. Lietuvos krikščionių studentų bendrijos komanda pakvies į „Netikėtas studentų dienas“, kur bus galimybė išgirsti du ypatingus kalbėtojus iš užsienio, tikras jaunų žmonių istorijas bei pasiklausyti gyvos muzikos. 

„Netikėtos studentų dienos“ yra jau aštuntą kartą organizuojamas renginys, kurio metu studentai yra kviečiami diskutuoti tikėjimo ir gyvenimo klausimais. Šiais metais norima atkreipti dėmesį į nerimo, baimės dėl ateities, vienišumo ir savo tapatybės nesupratimo problemas.

Rugsėjo 26-29 d. „Netikėtų studentų dienų“ metu bus galimybė išgirsti pirmą kartą Lietuvoje viešinčius svečius iš užsienio: kalbėtoją ir autorių Michael Ots (JK), buvusį mafijos bosą Slavko Hadžić (Bosnija ir Herzogovina) bei dainininką ir kūrėją Andy Mayo (JK).

Michael Ots dalinsis mintimis iš savo naujausios knygos „Kaip suprasti gyvenimą?” („Making sense of life”), kurioje jis nagrinėja ne tik anksčiau minėtas, bet ir kitas su gyvenimo prasme susijusias temas. Buvęs maištininkas Slavko papasakos įspūdžių kupiną savo gyvenimo istoriją, o Andy vakarais dalinsis savo autorinėmis dainomis.

Programa: rugsėjo 26 d. vyks susitikimas tema: Atrask tapatybę. Kaip suprasti kas aš esu? (aud. 414)., rugsėjo 27 d. – Atrask ramybę. Kaip kovoti su nerimu? (aud. 106),  rugsėjo 28 d. – Atrask ryšį. Ką daryti su vienišumu? (aud. 311), o rugsėjo 29 d. – Atrask viltį. Ką daryti su baime dėl ateities? (aud. 106).

„Netikėtos studentų dienos” yra atviras renginys visiems studentams ir vyresnių klasių moksleiviams. Renginiai vyks VDU daugiafunkciniame mokslo ir studijų centre (V. Putvinskio g. 23).  Durys atsidaro 18.30 val., pradžia – 18:45 val. Įėjimas nemokamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA