Laukta pramoga Kaune: stebėk filmą tiesiog iš automobilio bagažinės | Kas vyksta Kaune

Laukta pramoga Kaune: stebėk filmą tiesiog iš automobilio bagažinės

Ilgai lauktas drive-in kinas grįžta į Kauną, į prekybos miestelio „Urmas” automobilių parkavimo aikštelę. Karantino metu išpopuliarėjęs ir vis dar aktualus kinas iš automobilio bus rodomas rugsėjo 29 – spalio 1 dienomis.

„Kino zona” jau 4 metus iš eilės organizuoja kino seansus neįprastose vietose. Dalyviai kviečiami automobilių šviesomis ir garsiniu signalu pasitikti nuo automobilių stogų kalbantį renginio vedėją. Na, o pačius išradingiausius kino gerbėjus organizatoriai kviečia pasipuošti savo automobilius ir filmą žiūrėti tiesiog iš automobilio bagažinės.

„Kauniečiai ypač pamėgo drive-in kiną ir kiekvieną kartą „Urmo” prekybos miestelio automobilių parkavimo aikštelėje susirenka iki 600 automobilių”, – džiaugėsi pramogos organizatoriai.

Norėdami auginti drive-in kultūrą dar sparčiau, šiemet organizatoriai subūrė platesnį naujesnių bei laiko patikrintų filmų sąrašą. Planuojama, kad per tris dienas bus parodyti 6 kino filmai.

Tam, kad būtų patenkinti įvairūs žiūrovų kino skoniai, šįkart bus rodomas beprotiškai fantastiškas filmas „Kernagis”, naujausia „Pjūklo” kūrėjų dalis „Spiral” (liet. Spiralė), įkvepianti animacinė istorija visai šeimai „Fireheart” (liet. Liepsnojanti širdis), puikiai kino teatruose pasirodžiusi lietuviška komedija „Vyras už pinigus” ir romantinis filmas „Long story short” (liet. Ilga istorija trumpai).

Na, o drive-in Kaunas kino seansų sezoną vainikuos nepaprastai šiurpus ir įtraukiantis siaubo filmas „Orphan: first kil” (liet. Našlaitė: pirmoji auka).

Visi filmai įgarsinti lietuviškai. Vienas bilietas galioja vienam automobiliui. Renginio organizatoriai primena, kad bilietų skaičius ribotas, o automobiliai bus įleidžiami likus 30 minučių iki filmo pradžios. Rezervuotis vietą drive-in kine galite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA