Jeigu jūsų degalų bakas paslaptingai tuštėja, Kauno pareigūnai turi paaiškinimą | Kas vyksta Kaune

Jeigu jūsų degalų bakas paslaptingai tuštėja, Kauno pareigūnai turi paaiškinimą

Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Reagavimo valdybos pareigūnai vakar naktį operatyviai sulaikė galimai į svetimus degalus pasikėsinusį asmenį. Paaiškėjo, kad grąžtu ir talpomis apsirūpinęs vyras policijai jau žinomas.

Rugsėjo 21 d., apie 23.25 val., Savanorių prospekte vyras galimai kėsinosi pavogti degalus iš automobilių „Opel“ ir „Nissan“. Asmuo iš įvykio vietos pasišalino, tačiau nutolus ne daugiau nei kilometrą, automobilis „Mercedes-Benz“ sustabdytas, o jo vairuotojas – sulaikytas.

Kaip nurodoma Kauno apskrities VPK pranešime žiniasklaidai, 1984 m. gimusio įtariamojo automobilyje rastos tuščios taros bei grąžtas. Sulaikytas vyras jau yra žinomas policijos pareigūnams.

Kauno apskrities VPK Dainavos policijos komisariato pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA