Girstučio baseinas kviečia į atvirų durų dieną | Kas vyksta Kaune

Girstučio baseinas kviečia į atvirų durų dieną

/ Girstučio baseinas nuotr.

Jau rugsėjo 25 dieną Girstučio baseinas kauniečius ir miesto svečius kvies į atvirų durų dieną, kurios metu ragins atrasti savo sveikatingumo taką. Atvykusių pramogautojų laukia įvairūs užsiėmimai ir treniruotės, kurias prižiūrės profesionalūs treneriai. Dalyvauti norintys lankytojai privalo užsiregistruoti.

Sveikatingumo takas – visiems

Išbandyti grupines vandens bei salės treniruotes galės visi atvykę į atvirų durų dieną. Girstučio baseinas ypatingai laukia naujų klientų, kurie niekada nėra buvę baseine ir nėra susipažinę ir pabandę grupinių treniruočių.

„Norime kiekvienam naujam klientui parodyti, kad fizinis aktyvumas ir lankymasis baseine gali tapti kasdienybe – atrasti savo sveikatingumo taką ir šiuo nuolat eiti“, – teigia Girstučio baseino direktorė Sigita Špokienė.

Daug naudingų užsiėmimų

Atvirų durų dieną Girstučio baseino erdvės bus atviros nuo 9 val. ryto iki 15 val. Šią dieną lauks profesionalių trenerių vedami užsiėmimai bei jų individualios konsultacijos, patarimai, smagios ir naudingos grupinės treniruotės.

Viso renginio metu treniruoklių salėje budės asmeniniai treneriai, kurie atsakys į visus klausimus ir padės teisingai atlikti pratimus ar naudotis treniruokliais.

Klientų laukia grupinės treniruotės tokios, kaip: Body design, Power Interval, vandenyje – Aqua, Aqua Tabata, Aqua Mix. Atsipalaiduoti ir sustiprinti savo vidinę būseną padės treniruotė Joga&Gongas – vienu metu protui, kūnui ir sielai.

Plaukimo užsiėmimai

Atvirų durų dieną Girstučio baseine taip pat vyks Plaukimo akademijos Banga bandomosios treniruotės vaikams ir suaugusiems, kurių metu plaukimo treneriai supažindins su plaukimo pradmenimis ir plaukimo treniruočių nauda, bus nustatomas mokėjimo plaukti lygis. Vaikus ir suaugusiuosius supažindins su plaukimo akademijos veikla ir taikoma pažangia mokymo plaukti metodika „Learn to Swim“. Būtina registracija, daugiau informacijos: www.akademijabanga.lt.

Grupinės treniruotės / Girstučio baseino nuotr.

Būtina registracija

Norint atvykti į Girstučio baseino atvirų durų dieną būtina registracija į kiekvieną treniruotę, registracijos kaina 5€ – visos renginio metu surinktos lėšos bus paaukotos iniciatyvai „Niekieno vaikai“ , „kad nė vienas vaikas neliktų vienišas“. Iniciatyvos „Niekieno vaikai“ komanda iš anksto dėkoja už jūsų gerumą ir siunčia žinutę: „Kiekvienam, atėjusiam į renginį, linkime atrasti savo sveikatingumo kelią, kuriame stiprinant fizinę sveikatą, stiprėja ir emocinė sveikata. Ir kviečiame dalintis savo stiprybe ir meile su tais, kuriems jos labai reikia.“

Vietų skaičius ribotas. Registruotis galima čia.

Renginys bus fotografuojamas ar filmuojamas, nuotraukos gali būti platinamos viešai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA