Kauno rajone užregistruotas 900-asis šių metų kūdikis | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone užregistruotas 900-asis šių metų kūdikis

Gausią Kauno rajono bendruomenę papildė dar vienas narys – rugsėjo 7 d. gimė Mykolas Jatautas, 900-asis šių metų kūdikis.

Berniukas yra Simonos ir Daumanto Jatautų pirmagimis. Šeimyna įsikūrusi Domeikavoje, didžiausiame Lietuvoje kaime. Mykolo tėtis augo Vilkijoje, o mama – Elektrėnuose, tačiau sukūrus šeimą pora ieškojo namo, kuris turėtų didelį kiemą, taip pora apsigyveno Domeikavoje.

Mykolo tėvai yra veterinarijos gydytojai, dirbantys Respublikiniame veterinarijos aprūpinimo centre. Darbas ir meilė tai pačiai profesijai juos ir suvedė į porą. Kartu jie jau 1,5 metų, rašoma Kauno rajono pranešime žiniasklaidai.

Simona pasakojo, kad dar laukdamasi nujautė, kad gims sūnus, nors iš pradžių tėvai nežinojo kūdikio lyties. „Sūnus gimė labai gražią saulėtą rudens dieną“, – džiugias akimirkas prisiminė mama.

Vardą berniukui tėvai rinko labai atsakingai. „Norėjome lietuviško, gražaus ir nedažno vardo. Jau 4 nėštumo mėnesį mažylį pradėjome vadinti Mykolu“, – atskleidė tėtis Daumantas.

Antradienį Raudondvario pilyje mažylį ir jo tėvelius pasveikino Kauno rajono savivaldybės mero pavaduotojas Antanas Nesteckis. Jis Mykolo tėvams įteikė kūdikio knygą, kurioje jie galės fiksuoti svarbiausias sūnaus gyvenimo akimirkas, ir tradiciškai dovanojamą kūdikio kraitelį. Vicemeras palinkėjo Mykolui augti sveikam ir laimingam.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA