Kriminalistai užkirto narkotikų kelią iš Kauno rajono | Kas vyksta Kaune

Kriminalistai užkirto narkotikų kelią iš Kauno rajono

Marijampolės apskrities VPK nuotr.

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) kriminalistams pačioje vasaros pabaigoje įkliuvo Kauno rajono gyventojas. Kaip skelbiama policijos pranešime, pas vyrą rasta 270 gramų galimai narkotinių medžiagų – įtariama, kad tai kokainas ir amfetaminas.

Šių metų rugpjūčio 30 d. Marijampolės apskrities VPK Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai surengė sulaikymo operaciją, kurios metu buvo sulaikytas Kauno rajono gyventojas, į Marijampolės apskritį tiekęs narkotines bei psichotropines medžiagas.

Surengtų kratų metu pas įtariamąjį rasta ir paimta 270 gramų galimai narkotinių ir psichotropinių medžiagų: kokaino ir amfetamino.

Dėl įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 2 d. Už šią nusikalstamą veiką įtariamajam gresia nuo 8 iki 10 metų laisvės atėmimo bausmė.

Šiuo metu įtariamajam teismas paskyrė griežčiausią kardomąją priemonę – 3 mėnesių suėmimą. Tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūra.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA