Smarki avarija Žemuosiuose Šančiuose: po smūgio „Toyota” liko gulėti ant šono | Kas vyksta Kaune

Smarki avarija Žemuosiuose Šančiuose: po smūgio „Toyota” liko gulėti ant šono

Avarija Ringuvos g. / Skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienio rytą Žemuosiuose Šančiuose susidūrė du automobiliai, vienas jų liko gulėti ant šono. Pirminiais duomenimis, asmenys nenukentėjo.

„Autoįvykis Žemuosiuose Šančiuose apie 9 val. ryte. „Toyota” (džipas) viršijo greitį važiuodamas Ringuvos gatve, o „Volkswagen” išvažinėjo iš lygiareikšmės sankryžos, to pasekoje ir įvyko avarija”, – 10.45 val. pranešė skaitytojas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, šiandien apie 09.02 val. gautas pranešimas, jog Kaune, Ringuvos g., automobilis „Toyota”, vairuojamas 1967 metais gimusio vyro, susidūrė su automobiliu „Volkswagen”, vairuojamu 1994 metais gimusio vyro.

Anot pareigūnų, vairuotojai blaivūs, sužeistų nėra. Policija eismo įvykio vietoje padeda pildyti eismo įvykio deklaraciją.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA