Nauju žvilgsniu: ilgaamžis „Girstučio baseinas“ veda sveikatingumo taku | Kas vyksta Kaune

Nauju žvilgsniu: ilgaamžis „Girstučio baseinas“ veda sveikatingumo taku

Girstučio baseinas / Organizatorių nuotr.

Prasidedant rudeniui ir vėstant orams daugelis grįžta į mokyklas, darbus ir per vasarą pasiilgtas veiklas. Sugrįžti kviečia ir „Girstučio baseinas“, kuris nuo rudens siūlo dar daugiau paslaugų visai šeimai ir ne tik. Siūlomos veiklos yra pritaikytos bet kokio amžiaus lankytojams, o profesionalų komanda kvies išbandyti vandens ir salės grupinius užsiėmimus ištisus metus.

„Artėjant šaltajam sezonui nei vienam nederėtų pamiršti aktyvaus laisvalaikio vandenyje, nesvarbu, kokio amžiaus bebūtų, todėl kiekvieną lankytoją pasitinkame nauju žvilgsniu: siekiame, jog visuomenė vis labiau susidomėtų sveikatinimo ir fizinio aktyvumo būtinybe ir lankymasis baseine bei aktyvus laisvalaikis taptų kasdienybe“, – teigia „Girstučio baseino“ direktorė Sigita Špokienė.

Sveikatos takas – kiekvienam

„Girstučio baseinas“ visiems – nuo kūdikio iki senjoro, nuo pradedančio mėgėjo iki profesionalo.

„Tiesiame sveikatingumo taką kiekvienam pagal poreikius ir amžių. Rudenį pasitinkame nauju šūkiu – Nemesk tako dėl takelio!“, – teigia „Girstučio baseino“ pardavimų vadovė Lilita Šližienė.

„Siekiame, kad šiuo šūkiu žmonės suprastų baseino ir vandens bei kitų mankštų naudą jų sveikatai, kad suformuotų įpročius nuo mažens visam gyvenimui sveikatintis, būti aktyviems ir žinotų, kaip teisingai tai daryti. Skleidžiame skendimų prevenciją bei siekiame, kad net ir patys mažiausieji jaustųsi saugūs vandenyje ir žinotų, kaip teisingai plaukti.

„Girstučio baseino“ sporto kompleksas padeda kiekvienam rasti sau norimą ir tinkamą veiklą sportuoti ir stiprintis ar atsipalaiduoti po įtemptos darbo dienos“, – sako S. Špokienė.

„Girstučio baseinas“ / Organizatorių nuotr.

Baseinas stipriai palaiko ir plaukimo sportą – paslaugomis naudojasi Lietuvos plaukimo rinktinė, taip pat Lietuvos paralimpiečių komanda, o pastatas yra pasipuošęs Paralimpiečių gilės simboliu, todėl aplinka yra draugiška ir pritaikyta žmonėms su negalia.

Daugiametė patirtis ir profesionalų komanda

„Girstučio baseino“ privalumas ilgametė patirtis. „Per septynerius veiklos metus esame gerai pažinę lankytojus, taigi atsižvelgdami į jų poreikius atnaujiname, tobuliname ir geriname sąlygas, nesustojame tobulėti“, – sako klientų aptarnavimo vadovė Inga Kreivėnė.

„Girstutyje“ dirba profesionalai, aukštos kvalifikacijos darbuotojai ir treneriai ir kiti specialistai, o dar vienas iš „Girstučio baseino“ privalumų – lankytojai gali naudotis visomis paslaugomis vieno apsilankymo metu – po šiuo daugiafunkcinio pastato stogu yra net 3 baseinai: 50 m., 25 m. bei pramoginis baseinas su nusileidimo kalneliu ir 4 sūkurinės vonios, pirtys – sauso karšto oro, aromaterapinė, turkiška ir infraraudonųjų.

Čia vykdomi įvairių rūšių grupinės treniruotės baseine ir salėse. Nuo rugsėjo vyks netgi 50 treniruočių per savaitę visomis darbo dienomis ir savaitgaliais – atsiras Weekend Mix – tai skirtingos treniruotės kiekvieną sekmadienį. Atnaujintame grupinių užsiėmimų tvarkaraštyje ir dar nebandyti užsiėmimai – SUP, AQUA Tabata, G-Slide, Power interval, Slow and strong ir dar daugelis kitų.

„Girstučio baseinas“ / Organizatorių nuotr.

Veikia atnaujinta ir erdvi treniruoklių salė, kurioje yra budintis treneris kuris patars, padės ir atsakys į visus kylančius klausimus. Atnaujintas sportinis inventorius, grindų danga patogesniam sportavimui.

Šiandien „Girstučio baseinas“ didžiuojasi būdamas vienas iš didžiausių ir moderniausių sporto kompleksų Lietuvoje.

„Girstučio baseine“ veiklą vykdo „Plaukimo akademija Banga“, kurioje vaikai mokomi plaukti nuo pat kūdikystės, vyksta smagios ir naudingos vaikų stovyklos bei suaugusiųjų mokymas plaukti. Išskirtinė programa „Learn to Swim“ – pirmasis Lietuvoje diegiamas tarptautinis modelis, kuris leidžia metodiškai dirbti, išmokti visus plaukimo įgūdžius ir saugiai elgtis vandenyje.

Plaukimo užsiėmimuose yra tobulinami plaukimo įgūdžiai, kurie gali peraugti į sportinio rezultato siekimą. Didžiausia siekiamybė – vaiko pasitikėjimas savimi, kad ne tik mokėtų plaukti, bet ir būtų pasitikintis savimi vandenyje. Mokymo procesas labai įdomus, įtraukiantis ir motyvuojantis.

Registracija į naują plaukimo užsiėmimų sezoną prasidėjo: https://www.klubasbanga.lt/lt/registracija/.

„Girstučio baseinas“ – stiprus sveikatinimo paslaugų teikėjas bei sveikos ir sportuojančios bendruomenės kūrėjas, siekiantis kiekvienam parodyti sveikatingumo taką ir kviečiantis eiti juo kartu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA