Kelyje „pagavo žioplį“: sako, kad taip Kaune važiuoja dažnas | Kas vyksta Kaune

Kelyje „pagavo žioplį“: sako, kad taip Kaune važiuoja dažnas

Pirmadienio rytą K. Baršausko gatvėje per plauką išvengta susidūrimo. Vairuotojai pastebi, kad tos manevras ir laviravimas tarp avaringų situacijų Kauno gatvėse gana dažnas reiškinys.

„Vairavimo ypatumai”, – pirmadienio rytą „Kas vyksta Kaune” grupėje pasidalinta vaizdo įrašu. Vairuotojas teigė, kad avaringas persirikiavimas iš antros eismo juostos į pirmąją užfiksuotas šiandien 10 val. ryto, o vaizdo medžiaga jau perduota policijai.

Vaizdo įrašą kaip mat suskubo komentuoti internautai, vairuotojai atkreipia dėmesį, kad tokių incidentų Kauno gatvėse pasitaiko labai dažnai. Neretai panašūs manevrai baigiasi ir skaudžiais eismo įvykiais. Tačiau yra ir pripažįstančių, kad kartais kelyje pasitaiko netikėtų nesusipratimų.

„Na visi čia sprogsta iš piktumo, reikėjo taip ar anaip. Ar tikrai nei vienas nesate užpjovę grybo? Aš esu ir ačiū protingam vairuotojui, kuris man neįp**o ir neapskundė žaliukams. Tiesiog taip nutiko, kad pagavau žioplį. Be abejo atsiprašiau avariniu ir susigretinęs rankos mostu.

Manau, autorius geras vairuotojas, kad sugebėjo išvengti avarijos, na, o kad pridavė gal nekažką. Buvau vaikas, sėdėdavau tėvo mašinoj, tai vairuotojai buvo visi kartu, o anie savo pusėje, dabar gi gaunasi kažkaip keistai. Vieni kitus pridavinėja, užkišinėja ir t. t.”, – situaciją komentavo internautas.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad pagal Administracinių nusižengimų kodekso 417 str. 3 d., reikalavimo duoti kelią pradedant važiuoti, įvažiuojant į kelią, persirikiuojant ir kitaip keičiant važiavimo kryptį nevykdymas užtraukia baudą vairuotojams nuo 60 iki 90 eurų.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA