Mirė legendinio Lietuvos krepšinio trenerio V. Garasto sūnus: tragedija įvyko Kelne, palaikant rinktinę | Kas vyksta Kaune

Mirė legendinio Lietuvos krepšinio trenerio V. Garasto sūnus: tragedija įvyko Kelne, palaikant rinktinę

V. Mačiulio ir R. tenio nuotr.

Netikėtai mirė Irenos ir Vlado Garastų sūnus Virginijus. Liūdną žinią pranešė žurnalistas, publicistas Vidas Mačiulis.

„Skaudi žinia šiandien atskriejo į Kauną. Staiga mirė Irenos ir Vlado Garastų sūnus Virginijus, einantis šešiasdešimt ketvirtuosius gyvenimo metus… Tuo pačiu lėktuvu su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine jis buvo išskridęs į Kelną stebėti Europos krepšinio čempionato grupės varžybas.

Arenoje pamatęs lietuvių rungtynes su Slovėnija ir Prancūzija, Virginijus Garastas jau grįš karste arba urnoje. Tuo rūpinasi jo sūnūs Vladas ir Rokas, kurių tėvelis šiandien buvo rastas amžiams užmigęs viešbučio kambaryje, kuriame gyveno vienas.

Skaudžios netekties valandą visų krepšinio aistruolių vardu iš visos širdies užjaučiu velionio tėvelius Vladą ir Ireną, seserį Jolantą, Virginijaus sūnus Vladą, Roką Garastus ir jų šeimas, visus artimuosius, draugus, kaimynus, pažįstamus. Nieko nėra skaudžiau, kai ilgaamžiai tėvai turi laidoti savo vaikus. Stiprybės ir Dievo palaimos Jiems”, – socialiniame tinkle „Facebook” rašė V. Mačiulis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA