Kaune į Nerį nulėkė automobilis: įvykio vietoje visos specialiosios tarnybos | Kas vyksta Kaune

Kaune į Nerį nulėkė automobilis: įvykio vietoje visos specialiosios tarnybos

Ketvirtadienio popietę „Kas vyksta Kaune” skaitytoja pranešė apie specialiųjų tarnybų sujudimą Neries krantinėje. Kaip aiškėja, į Neries upę nuvažiavo lengvasis automobilis.

„Kažkas įvyko Neries krantinėje. Stovi policija, gaisrinė ir pareigūnai”, – 14.07 val. pranešė skaitytoja.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinti pareigūnė, apie 14 val. Neries krantinėje į upę nuvažiavo automobilis.

Pirminiais pareigūnės duomenimis, automobilis stovėjo „Orlen” degalinėje, iš jos galimai nuriedėjo į Neries upę. Įvykio aplinkybes aiškinasi pareigūnai, vietoje ir automobilio vairuotojas, jis nesužeistas.

Neries krantinė / Skaitytojos nuotr.

Tuo metu Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budinčio ugniagesio duomenimis, automobilis Neries upėje nenuskendo. „Automobilio ratai siekė vandenį. Mūsų darbas bus jį ištraukti”, – teigė jis.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA