Kaune atidaryta stotelė, kurioje nestos autobusai | Kas vyksta Kaune

Kaune atidaryta stotelė, kurioje nestos autobusai

E. Peldžiūtės Dirmauskienės / „14 stotelė“ „Facebook“ puslapio nuotr.

Nuo šeštadienio vakaro Vilijampolėje oficialiai pradėjo veikti nauja kūniško ir dvasinio pasistiprinimo vieta. Įrengiant šią kavinę ir muzikos klubą, naujam kultūriniam gyvenimui prikelti senieji „Škoda“ troleibusai. Kavinės pavadinimas „14 stotelė“, anot jos įkūrėjo Jono Gutausko – aliuzija į ilgiausią troleibuso maršrutą Kaune.

Apie sėkmingą atidarymą sekmadienį paskelbta kavinės „Facebook“ puslapyje, kuriame auksarankiai originalios idėjos autoriai taip pat aktyviai dalijosi troleibusų pritaikymo naujai funkcijai atvaizdais.

„Labai norime padėkoti visai „14 stotelės“ komandai – garsistams, šviesistams, aparatų jungėjams, barmenėms, žaviosioms padavėjoms, be abejo, virtuvei ir visiems geros valios žmonėms, vienaip ar kitaip prisidėjusiems prie renginio.

Mums tai pirmas kūdikis, pirmas blynelis, ir pavyko jis, kaip sakė net keli svečiai, 11 balų iš 10!“ – džiaugėsi renginio organizatoriai, o jiems atliepė komentatoriai, apsilankę koncerte su šeimomis ar draugais, ir nenusivylę.

Betygalos gatvėje kameriniu roko koncertu gyvavimo pradžią pažymėjusi kavinė ypač dėkojo atlikėjams Jokūbui Jankauskui su grupe, „Strings Of Earth Orchestra“, zumbos trenerei, vaikams ir kitiems, prisidėjusiems prie šio projekto.

Kaip anksčiau šią savaitę „Kas vyksta Kaune“ pasakojo J. Gutauskas, kavinė pavadinta „14 stotelė“, mat 14-as troleibuso maršrutas yra ilgiausias Kaune, juosiantis visą miestą.

„Kavinė neįprasta tuo, kad troleibusai stovi ne šiaip sau, o yra sujungti į vieną bendrą erdvę. Išoriškai atrodo vienaip, o viduje – salė“, – nuo 2020-ųjų trukusio troleibusų paruošimo rezultatą nusakė J. Gutauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA