Eiguliuose vandens kokybė tragiška – kenčia buitinė technika ir gyventojai | Kas vyksta Kaune

Eiguliuose vandens kokybė tragiška – kenčia buitinė technika ir gyventojai

Jau ne pirmas kartas, kai Kauno gyventojai skundžiasi dėl prastos vandens kokybės, dabar kenčia Eigulių gyventojai, kaip ir kenčia jų buitinė technika.

„Šiuo metu reali situacija. Adresas Šiaurės pr. 5F, Kaunas. Namas naujos statybos. Situacija tragikomiška, vandens gerti neįmanoma nuo pirmos dienos gyvenant bute. Vanduo dvokia dumblu, dažnai drumzlinas. Šiuo metu visiškai juodas. Visi vandens maišytuvai, dujų katilo filtrai, klozeto bakelis, skalbyklės ir indaplovės kenčia nuo tokios kokybės vandens. Apie žmones net nekalbu, nors mums paprasčiau nei prietaisams, vandenį nusiperkam parduotuvėje… Tik klausimas ką Kauno vandenys tiek remontuoja, tvarko, investuoja į vandens kokybę, nes vandens kokybė nesikeičia į gerąją pusę…“, – skundėsi Kauno gyventojas.

Situaciją dėl prastos vandens kokybės pakomentavo UAB „Kauno vandenys“ atstovė Vaida Bytautė.

„Liepos pabaigoje Šiaurės pr. 5A buvo vykdomi magistralinės linijos perjungimo darbai ir galimai dėl to galėjo susidrumsti vanduo.

Specialistai apie esamą situaciją informuoti“, – paaiškino ji.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA