A. Mamontovas apsisprendė: koncertą iš Vilniaus perkelia į Kauną | Kas vyksta Kaune

A. Mamontovas apsisprendė: koncertą iš Vilniaus perkelia į Kauną papildyta

KAS VYKSTA KAUNE, DELFI 2022/08/18 19:44
R. Tenio nuotr.

Reaguodamas į informaciją, jog „Avia Solutions Group“ arena turi ryšių su Kremliaus režimu, Andrius Mamontovas nusprendė pakeisti čia turėjusio vykti koncerto vietą. Vietoje šios erdvės jis pasirinko Kauno „Žalgirio“ areną.

„Apgailestaudamas noriu pranešti, kad dėl nepalankiai susiklosčiusių aplinkybių rugsėjo 3 d. planuotas koncertas ASG Arenoje, Vilniuje, neįvyks. Tačiau turiu ir gerą žinią. Skelbiu naują koncerto datą ir vietą – gruodžio 25 d., Kauno „Žalgirio” arena“, – „Facebook“ įraše skelbė A. Mamontovas.

Atlikėjas užsiminė, kad jau įsigijusiems bilietus, įėjimas galios ir toliau.

„Skubu nuraminti visus įsigijusius bilietą į Vilniaus koncertą – Jūsų turimas bilietas galioja* (*Jums bus suteiktas naujas bilietas tos pačios arba didesnės vertės). Šalia atsiprašymo už sukeltus nepatogumus, pažadu, kad išsaugojusieji bilietą (pasikeitę bilietą į gruodžio 25 d. koncertą) gaus dovaną – kompaktinę plokštelę su mano naujausiu albumu „Paleisk”, – pridėjo atlikėjas.

Primename, kad prieš kurį laiką socialiniuose tinkluose kilus diskusijoms apie „Avia Solutions Group“ areną, kuri siejama su Kremliaus režimu, savo koncertą į kitą vietą nusprendė perkelti ir atlikėjas A. Mamontovas.

Socialiniuose tinkluose žinomas atlikėjas birželio pradžioje pasidalijo mintimis, kad svarsto savo koncertą perkelti iš „Avia Solutions Group“ arenos į atvirą erdvę. Tiesa, daugiau informacijos tuo metu apie koncertą A. Mamontovas nepateikė, gerbėjams tik užsiminė, jog visi anksčiau įsigyti bilietai galios.

Papildyta rugpjūčio 19 dieną 16.28 val.

Tuo metu įmonių grupės „Avia Solutions Group” valdybos narys bei „Avia Solutions Group” arenos valdybos pirmininkas Vygaudas Ušackas atkreipia dėmesį į tai, kad „Avia Solutions Group” yra Europos ir JAV kapitalo įmonė, pritraukusi istoriškai didžiausias Lietuvoje JAV investicijas siekiančias net 300 mln. eurų, veikianti 68 valstybėse, bet ne Rusijoje.

„Griežtai laikomės JAV ir Europos šalių sankcijų politikos. Priešingai nei kartais klaidingai teigiama, 2020-ųjų vasarį atsisakėme aptarnauti „Prigožino lėktuvą”, nors valstybinės institucijos davė leidimą jam skristi ir nusileisti Vilniaus oro uoste. „Avia Solutions Group” jau nuo 2014 metų nuosekliai mažino verslus Rusijos rinkoje, o šiemet, prasidėjus karui, buvo viena pirmųjų tarptautinių įmonių išėjusių iš Rusijos rinkos.”

V. Ušackas priduria, kad įmonių grupė, kartu su JAV investuotojais, ir toliau plečia veiklą Vakaruose, kasmet įsigydami po 5-6 naujas įmones Šiaurės Amerikoje ir Europoje, o Lietuvoje aktyviai vysto modernų aviacijos technologijų miestelį. Netolimuose planuose – „Avia Solutions Group” arenos rekonstrukcija, po kurio arena taps viena moderniausių sporto ir kultūrinių renginių vietų Baltijos šalyse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA