„Naujapilio“ statybos įgauna pagreitį – kviečia apžiūrėti gyvai | Kas vyksta Kaune

„Naujapilio“ statybos įgauna pagreitį – kviečia apžiūrėti gyvai

„Naujapilis“ / D. Biržiečio nuotr.

Istorinėje Žaliakalnio vietoje, Kauno klinikų pašonėje kylančio gyvenamųjų butų ir komercinių patalpų projekto „Naujapilis“ statybos įgauna pagreitį. Objektą vystanti įmonių grupė „Nuova“ informuoja, jog vyksta baigiamieji pirmojo statybų etapo darbai, atveriantys galimybę butus apžiūrėti ir išsirinkti gyvai. Tiesa, milžiniško populiarumo sulaukusiame projekte jau dabar rezervuota beveik 70 proc. būstų.

„Projekte „Naujapilis“ šiuo metu vyksta pirmojo etapo statybos darbai, kurių metu statomi trys iš planuojamų dešimties namų. Esame finišo tiesiojoje – pagrindiniai statybos darbai jau baigti. Šiuo metu vyksta fasado apdailos bei butų dalinės apdailos baigiamieji darbai.

Netrukus bus pradėtas tvarkyti gerbūvis bei namų laiptinės. Namuose „Lisabona“ ir „Atėnai“ jau yra pasiektas 80 proc. baigtumas, o tai reiškia, kad jau pradėjome ir pirkimo-pardavimo notarinių sandorių pasirašymą. „Amsterdamo“ namo statybų pabaiga suplanuota 2023 m. pirmąjį ketvirtį“, – sako įmonių grupės „Nuova“ rinkodaros projektų vadovė Deimantė Kairienė.

Uždaras dešimties mažaaukščių daugiabučių namų kvartalas kuriamas Žaliakalnio mikrorajone. Vos 100 metrų atstumu nuo Kauno klinikų statomas projektas traukia greta miesto centro gyventi norinčius kauniečius, Kauno klinikose dirbančius medikus, patogios infrastruktūros ar investavimo galimybių ieškančius pirkėjus.

„Naujapilis“ / D. Biržiečio nuotr.

„Kvartalo pavadinimas ir vietovė pasirinkta neatsitiktinai. Tai istorinė Kauno vieta, kurioje dar XVII amžiuje kūrėsi vienos pirmųjų miesto gyvenviečių. Vienos jų vietoje šiandien ir statome naujų butų bei komercinių patalpų kvartalą, pavadintą tuo pačiu senuoju pavadinimu – Naujapiliu. Kvartalas kuriasi ant aukštos kalvos, su panoraminiu vaizdu į Neries upę ir Kauną. Aplink – valstybės saugoma gamtos teritorija, tad ramų rytą ar vakarą čia gyventojus nustebinti gali net ir laukinės stirnos“, – sako „Nuova“ rinkodaros projektų vadovė.

Savo išvaizda bei patogumu gyventojams išsiskiriančio kvartalo projektą parengė garsios „Kančo studijos“ vadovė, architektė Gustė Kančaitė.

„Naujapilis“ / Organizatorių nuotr.

Galimybė apžiūrėti gyvai

Dar 2021 metų gruodžio pabaigoje paskelbus pirmąsias rezervacijas projektas sulaukė milžiniško pirkėjų susidomėjimo. Šiuo metu pirmajame „Naujapilio“ statybų etape parduota beveik 70 proc. butų.

Rugpjūčio 17-18 d. projekte suplanuotos Atvirų durų dienos, leisiančios projekto išskirtinumą bei naudas įvertinti gyvai, o patikus – rezervuoti pasirinktą būstą.

„Kadangi namai jau yra pastatyti, Atvirų durų dienos yra unikali proga pamatyti realius vaizdus per būsimųjų namų langus ir suprasti, koks jausmas gyventi „Naujapilyje“. Juk rinktis namus gyvai yra žymiai smagiau, nei iš vizualizacijų ar brėžinių“, – sako. D. Kairienė.

„Naujapilis“ / Organizatorių nuotr.

Jei klientai neras sau tinkamo būsto pirmajame statybų etape, dar šių metų rudenį pradėsime rezervacijas „Naujapilio“ antrajame statybų etape. Šio etapo statybų rezervacijų pirkėjai, anot „Nuova“ atstovės, ypač laukia, o Atvirų durų dienose bus unikali galimybė užsiregistruoti bei gauti pasiūlymus pirmiesiems.

Registruotis į Atvirų durų dienas galima jau dabar, el. paštu: rinkodara@nuova.lt.

Daugiau informacijos apie butus bei jų išplanavimą galima rasti projekto internetinėje svetainėje: www.naujapilis.lt

Kvartalą vysto daugiau nei 30 metų patirtį nekilnojamojo turto, verslo vystymo bei valdymo srityse turinti įmonių grupė „Nuova“. Įmonių grupė jau išvystė dešimtis skirtingų finansinių, komercinių ir gyvenamųjų nekilnojamojo turto projektų, siekiančių daugiau nei 100 tūkst. kv. metrų plotą.

Tarp jų – kauniečiams puikiai pažįstami projektai: „Lampėdžio takas“, „Akacijų vilos“, „Smėliai“, o pajūryje – „Apartamentai kopose“, „Birutės parkas“ ir kiti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA