Vilijampolėje užsidegė „Lidl“ priklausantis namas | Kas vyksta Kaune

Vilijampolėje užsidegė „Lidl“ priklausantis namas

Trečiadienio popietę užsiliepsnojo Varnių gatvėje stūksantis medinukas. „Kas vyksta Kaune” žiniomis, negyvenamas namas priklauso „Lidl“ parduotuvių tinklui.

„Varnių ir Linkuvos g. sankirtoje dega namas”, – apie 15.18 val. pranešė skaitytojas. Vaizdais iš uždūmintos Varnių g. pasidalinta ir „Kas vyksta Kaune” grupėje.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Vyriausioji specialistė Jovita Lapėnaitė, gaisras pasirodė Varnių g. 2 esančiame name. Apie 15.55 val. gaisras buvo lokalizuotas, liepsnos nespėjo išplisti.

J. Lapėnaitės duomenimis, namas negyvenamas, tad žmonių evakuoti neprireikė. Gaisro priežastis tiriama.

Varnių g. 2 esantis medinis namas – vienas seniausių kvartale, pastatytas dar 1933 metais. „Kas vyksta Kaune” žiniomis, dūmuose paskendusiame medinuke gyvybės nebuvo matyti jau kurį laiką. Kaip jau rašyta, Milikonių kalno papėdėje kvartalą su keliolika namų nusipirko Vokietijos kapitalo parduotuvių tinklas „Lidl“.

Registrų centro duomenimis, Varnių g. 2 esantį namą „Lidl“ įsigijo 2019-aisiais, o sklypą, kuriame stovi medinukas – šiemet.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA