Atsinaujinęs „Vision Express“ optikos salonas Laisvės alėjoje: profesionalios regos paslaugos po vienu stogu | Kas vyksta Kaune

Atsinaujinęs „Vision Express“ optikos salonas Laisvės alėjoje: profesionalios regos paslaugos po vienu stogu

„Vision Express“ optikos salonas / R. Tenio nuotr.

Laisvės alėjoje, Kauno širdyje, įsikūręs „Vision Express“ optikos salonas kauniečiams pažįstamas jau daugiau nei 25 metus – nuo 1996-ųjų. Tiesa, šiandien į saloną užėję nuolatiniai klientai nustemba – nors ilgametę patirtį sukaupusi specialistų komanda išliko ta pati, optika reikšmingai pasikeitusi. Atsinaujinęs „Vision Express“ salonas Kauno gyventojams ir miesto svečiams siūlys dar platesnį aukštos kokybės akinių pasirinkimą, modernias regėjimo patikrinimo paslaugas bei patobulintas, į klientų poreikius orientuotas, apsipirkimo patirtis.

„Ši optika – viena seniausių visame Kaune, o kartu ji yra ir vienas pirmųjų Lietuvoje atidarytų „Vision Express“ salonų. Mums tai – ypatinga vieta, nuo kurios tarsi prasideda viso mūsų tinklo istorija. Dėl šios priežasties salono atnaujinimui skyrėme ypatingai daug dėmesio. Nuo šiol jame klientų lauks rinkoje pažangiausia akių patikros įranga, išskirtinai platus akinių rėmelių ir saulės akinių asortimentas ir, žinoma, ilgametę patirtį sukaupę gero regėjimo specialistai“, – sako „Vision Express“ optikų salonų tinklo generalinis direktorius Ernestas Petrauskas.

Klientų dėmesiui – akiniai iš garsiausių optikos industrijai skirtų Europos parodų

Laisvės al. 99 įsikūrusiame optikos salone klientai gali tikėtis, kad jų akinių rinkimosi procesas bus lengvas ir malonus. Patogus prekių išdėstymas leis patogiai atrasti poreikius bei biudžetą atitinkančius akinių rėmelius ar saulės akinius.

„Vision Express“ optikos salonas / R. Tenio nuotr.

„Optikos salonas Laisvės alėjoje dirba jau nuo 1996 metų, turime daug nuolatinių klientų, puikiai žinome jų poreikius ir lūkesčius. Atsižvelgdami į tai, labai daug dėmesio skyrėme naujo asortimento formavimui: akinių rėmelių ir saulės akinių modeliai buvo kruopščiai atrenkami didžiausiose Europos parodose Milane, Paryžiuje.“, – įspūdžiais dalinasi „Vision Express“ asortimento vadovė Justė Kliučenok.

Atsinaujinusiame „Vision Express“ bus galima rinktis iš daugiau nei 1,1 tūkst. akinių rėmelių ir saulės akinių. Vien mažieji pirkėjai galės rinktis iš daugiau nei 100 skirtingų modelių.

Visi akiniai atrinkti siekiant atitikti kuo platesnio klientų rato poreikius, kad kiekvienas pirkėjas rastų būtent jam labiausiai tinkantį ir kokybišką sprendimą, atitinkantį norimą skirti akiniams biudžetą.

Pirkėjai galės rinktis tiek iš ekonominės klasės kokybiškų modelių nuo 19 Eur, tiek iš nišinių ar visame pasaulyje garsių prekės ženklų. Tarp jų – „Guess“, „Armani Exchange“, „Ana Hickmann“, „Pierre Cardin“, „Vogue“, „Ted Baker“, „Ray Ban“, „LaMatta“, „Hugo Boss“, „Furla“, „Police“, „Prada“, „Max&Co“, „Burberry“, „Jaguar“, „Boss“, „Gucci“, „Tom Ford“, „Porche“, „Chloe“ ir daugelis kitų.

„Vision Express“ optikos salonas / R. Tenio nuotr.

„Kauno „Vision Express“ pirkėjams taip pat pristatysime išskirtinio prekės ženklo „Kaleos“ kolekciją. Ispanų gamybos akiniai – tai tikri aukščiausios kokybės, unikalumu ir sudėtingomis konstukcijomis pasižymintys kūriniai, kuriuose dera šiuolaikinė pasaulėžiūra, funkcionalumas ir meistrystė, nes kiekvienas modelis yra surenkamas rankomis“, – sako J. Kliučenok.

Modernūs akinių parinkimo sprendimai

„Vision Express“ savo klientus džiugina plačiu, su geresniu regėjimu susijusių, paslaugų spektu po vienu stogu: nuo regėjimo patikrinimo, akinių parinkimo iki akinių gamybos. Visiems šiems etapams yra naudojama moderni įranga, kuri leidžia rasti geriausius individualius sprendimus kokybiškai regėjimo korekcijai.

„Mūsų tikslas – užtikrinti, jog apsilankęs mūsų salone klientas gautų visas jam reikalingas, gerą regėjimą, komfortą ir akių sveikatą užtikrinančias paslaugas. Atitinkamai salone ne tik atliekame išsamią suaugusiųjų bei vaikų akių patikrą, bet ir teikiame individualizuotas akinių ar kontaktinių lęšių parinkimo paslaugas. Įsiklausę į klientų poreikius bei įpročius, salono specialistai parenka būtent jam tinkamiausius sprendimus.

Akinių gamyba vyksta optikos salone įrengtoje pažangioje laboratorijoje, tad lęšiai pjaunami ypatingu tikslumu, o akiniai gali būti pagaminti vos per valandą. Galiausiai, laboratorijoje atliekame ir daugeliui klientų aktualų smulkų akinių remontą, teikiame akinių valymo ultragarso vonelėje paslaugas. Mūsų salone perkantiems klientams pastarosios paslaugos teikiamos nemokamai“, – sako „Vision Express“ tinklo generalinis direktorius.

Optikų tinklo vadovo teigimu, daugelis klientų į Laisvės alėjoje dirbančią optiką sugrįžta dėl aukštą kompetenciją bei ilgametę patirtį sukaupusios specialistų komandos. Dalis jų salone dirba beveik nuo pirmųjų jo veiklos metų.

„Vision Express“ optikos salonas / R. Tenio nuotr.

„Mes, kaip ir mūsų klientai, itin didžiuojamės aukšta aptarnavimo kultūra. Ypač džiugina tai, kad kai kurie klientai čia rinkosi akinius, kai juos atvesdavo tėvai, o dabar jie patys veda savo vaikus. Tai rodo klientų pasitikėjimą, kurį išlaikome tik mūsų profesionalių darbuotojų dėka. Šiame optikos salone dar nuo 2001 metų dirba savo darbą labai mylinti medicinos mokslų daktarė, gydytoja-oftalmologė Ramunė Raitelaitienė. Ji puikiai žinoma tiek akių specialistų, tiek kauniečių tarpe, padedanti džiaugtis geru regėjimu daugybei suaugusiųjų ir vaikų“, – sako E. Petrauskas.

Tikrins ir klausą

„Vision Express“ optikos salono lankytojų taip pat laukia naujiena – klientų patogumui netrukus bus pristatyta profesionali klausos patikros paslauga. Nuo rudens vidurio salone pradės veikti klausos patikros kabinetas, aprūpintas modernia įranga, leidžiančia klausos patikrą atlikti itin tiksliai, išsamiai, greitai ir kokybiškai. „Vision Express“ nuo šio rudens – ne tik gero regėjimo, bet ir klausos ekspertai. Beje, klausos patikra bus atliekama nemokamai.

Ir tai dar ne viskas, nes visą rugpjūčio mėnesį Kauno Laisvės al. 99 įsikūręs atnaujintas ir modernus „Vision Express“ optikos salonas kviečia visus Kauno gyventojus ir miesto svečius pasirūpinti savo akimis: perkant akinius ar kontaktinius lęšius, regėjimo patikrinimas nemokamas, o optikos prekėms galios specialūs atidarymo pasiūlymai.

Optikos salonas klientų laukia pirmadieniais-penktadieniais, nuo 10 iki 19 val., ir šeštadieniais nuo 10 iki 17 val.

Daugiau informacijos galima rasti ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA