„Karklės“ festivalio linksmybes tikrino pareigūnai: kinologų šuo padėjo rasti narkotikus | Kas vyksta Kaune

„Karklės“ festivalio linksmybes tikrino pareigūnai: kinologų šuo padėjo rasti narkotikus

delfi.lt 2022/08/14 10:33
Asociatyvi / AHOY nuotr.

Policija informavo, kad „Karklės“ festivalyje buvo sulaikytas ne vienas narkotikų turėjęs vaikinas.

Pirminiais duomenimis, šeštadienį, Klaipėdos rajone, Karklės k., muzikos festivalio teritorijoje, patruliuojant kinologams su tarnybiniu šunimi, tarnybinis šuo Gėris savo elgesiu parodė, jog 2000 m. gimęs vaikinas gali su savimi turėti narkotinių medžiagų.

Patikrinus minėto asmens palapinę rastas folijos lankstinukas su augalinės kilmės medžiaga, popierinis lankstinukas su milteliais ir lankstinukas su 2,5 tabletės, kurios kaip įtariama gali būti narkotinės medžiagos.

Tą pačią dieną, „Karklės“ festivalyje buvo rasta dar narkotikų. Patruliuojant kinologams su tarnybiniu šunimi, šuo Gėris savo elgesiu nurodė, jog 1992 m. gimęs vyras gali turėti narkotinių medžiagų.

Patikrinus asmens palapinę, rasta dėžutė, kurioje buvo augalinės kilmės medžiagos, plastiko maišelis su augalinės kilmės medžiaga, smulkintuvas.

Tai pat, apie 22 val.,Klaipėdos r., Karklės k., muzikos festivalio teritorijoje, pèsčiomis patruliuojantys pareigūnai, patikrino 1991 m. gim. vyrą, pas kurį rasta cigaretè skleidžianti specifinį kvapą, įtariama, jog tai gali būti narkotinė medžiaga.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Narkotikai prekybinėje palapinėje

Penktadienį „Karklės“ festivalyje taip pat buvo rasta narkotikų.

Apie 18 val. festivalio metu, 1993 m. gim. vyras, prekybinėje palapinėje turėjo stiklinių indų su augalinės kilmės medžiaga, galimai kanapèmis.

Įtariamąjį pareigūnai sulaikė ir išvežė į areštinę.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA