Įmonės kieme apsisuko kaip nuosavame: turintiems informacijos žada atlygį | Kas vyksta Kaune

Įmonės kieme apsisuko kaip nuosavame: turintiems informacijos žada atlygį

Skaitytojo nuotr.

Antradienio rytą atvykę į darbą, vienos Kauno įmonės darbuotojai gavo nemaloniai nustebti. Kieme pasigesta tvoros segmentų už 2 tūkst. eurų, ilgapirščiai pasidarbavo pačios bendrovės traktoriumi.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ šiandien nurodė MB „Lordkasta“ direktorius Lukas Požaitis, nusikaltimas įvykdytas tarp rugpjūčio 8 d., 18 val., ir rugpjūčio 9 d., 7.45 val.

Vagys iš aikštelės Technikos gatvėje pasisavino 60 vnt. segmentinės tvoros segmentų, kurių vertė – 2000 eurų. Visi segmentai buvo ant paletės ir paspausti traktoriumi.

„Manome, kad vagys užsikūrė traktorių nuo laidų išlupę panelę ir taip pasikėlė kaušą. Tada atsisuko paletę ir susikrovė segmentus. Taip pat jau pradėti į krūvą krauti borteliai, bet tų kažkodėl nepasikrovė“, – nupasakojo L. Požaitis.

Kažką mačiusius ar žinančius jis prašo kreiptis telefonu +37060927230 ir už naudingą informaciją žada atsilyginti.

Pasak L. Požaičio, vagys susikrovė tvorą tuo pačiu ekskavatoriumi, po kurio kaušu buvo palikti segmentai / Skaitytojo nuotr.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) antradienio popietę patvirtino, kad rugpjūčio 9 d., 07.54 val., Technikos gatvėje pastebėta, jog iš aptvertos teritorijos pavogti 60 vnt. tvoros segmentų.

Kauno apskrities VPK dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA