Žiedus sumainė G. Martirosian ir krepšininkas G. Radzevičius | Kas vyksta Kaune

Žiedus sumainė G. Martirosian ir krepšininkas G. Radzevičius

delfi.lt 2022/08/05 10:03

Vilniaus santuokos rūmuose amžiną meilę prisiekė krepšininkas Gytis Radzevičius ir iš Kauno kilusi Greta Martirosian. Jaukioje ceremonijoje sostinėje dalyvavo ir nuotakos sesuo, laidų vedėja, tituluota gražuolė Gabrielė Martirosian bei jos mylimasis, lenktynininkas Vaidotas Žala.

27-erių Vilniaus „Ryto“ krepšinio komandoje žaidžiantis G. Radzevičius – savo srities profesionalas. Tačiau jis ne vienintelis sukasi krepšinio pasaulyje – 29-erių Greta anksčiau ėjo Lietuvos merginų iki 18 metų krepšinio rinktinės vadovės pareigas. Tad porą sieja ne tik meilė vienas kitam, bet ir šiam sportui.

„Krepšinis mane supa visą gyvenimą, jis man patinka – tiek žiūrėti, tiek praeityje ir žaisti. Žaidžiau mokykloje ir universitete, bet pasirinkau mokslus ir krepšinį palikau tiems, kurie žaidžia ir siekia perspektyvos. Vien dėl to įdomu būti rinktinėje, kad visi niuansai aikštelėje ir už jos ribų man pažįstami ir labai įdomūs, nes aš tai suprantu – visus teisėjų gestus, merginų emocijas ir taip toliau“, – prieš kurį laiką pasakojo Greta.

Taip pat mergina tąkart užsiminė apie savo panašumą su sese Gabriele – ji tikino, kad juodvi daug kas gatvėje painioja.

„Būdo savybėmis ir pomėgiais. Sesė – ramesnė, kūrybiška siela, aš esu hiperaktyvus žmogus, kuriam reikia daug judesio, eiti, veikti, daryti, nes nenusėdžiu. Daug skirtumų nėra, bet keli yra esminiai“, – kalbėjo mergina.

Greta pasakojo studijavusi kineziterapijos magistrą, kad galėtų dirbti su sportininkais. Tai, anot merginos, jos gyvenimo kelias.

„O aukštesni tikslai – dirbti aukštesnėje rinktinėje. Yra tam tikri lygiai, kur turi užaugti, ir su patirtimi tas lygis užaugs ir man“, – anksčiau žiniasklaidai pasakojo mergina.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA