Nelaimė greta Kauno geležinkelio stoties: nuo smūgio deformavosi automobilis, vaduota moteris | Kas vyksta Kaune

Nelaimė greta Kauno geležinkelio stoties: nuo smūgio deformavosi automobilis, vaduota moteris

Pirmadienio vakarą netoli Kauno geležinkelio stoties įamžintas smarkus dviejų automobilių susidūrimas. Į įvykio vietą buvo iškviesti ir ugniagesiai – prireikė vaduoti moterį.

„Vakar apie 22 val. prie geležinkelio stoties automobilis „Hyundai” užkišo „Volkswagen” automobiliui, įvyko susidūrimas. „Hyundai” keleivė buvo prispausta”, – vaizdais iš vakarykščio susidūrimo antradienį dalijosi skaitytojas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, rugpjūčio 1 d. apie 21.30 val. Kaune, Tunelio ir M. K. Čiurlionio gatvių sankryžoje, automobilis „Hyundai”, vairuojamas 1966 metais gimusios moters, susidūrė su automobiliu „VW Golf”, vairuojamu 2002 metais gimusio vyro.

Dėl patirtų sužalojimų 1941 metais gimusi „Hyundai” keleivė pristatyta į gydymo įstaigą.

Į įvykio vietą pirmadienį vyko ir ugniagesiai. Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, 21.35 val. gautas pranešimas, kad įvyko eismo įvykis, yra prispaustas žmogus.

Ugniagesių gelbėtojų duomenimis, dėl automobilio „Hyundai” deformacijos iš automobilio negalėjo išlipti jo keleivė. Uždėjus kaklo įtvarą ir medikams suteikus pirmąją pagalbą, moteris buvo iškelta iš transporto priemonės ir patalpinta į Greitosios medicinos pagalbos automobilį.

Išlaisvinimui buvo panaudota gelbėjimo įranga: plėstuvai ir žirklės. Ugniagesiai atjungė abiejų transporto priemonių akumuliatorius. Dėl kelio dangos sutvarkymo buvo informuota UAB „Kauno švara“.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad smarkus susidūrimas pirmadienį įvyko ir Kauno rajone. Prieš eismą išvažiavęs vyras sužalojo penkis žmones, tarp jų – du vaikus.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA