Tragiška dingusio jaunuolio istorijos atomazga: miške rastas kūnas | Kas vyksta Kaune

Tragiška dingusio jaunuolio istorijos atomazga: miške rastas kūnas

delfi.lt 2022/08/02 18:10
/ Asmeninio albumo nuotr.

Visuomenę sukrėtusios jauno vaikino paieškos baigėsi, pranešama, kad jo kūnas buvo rastas.

Kauno apygardos prokuratūros Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Tautvilė Merkevičiūtė informavo, kad ilgai ieškoto Arnoldo Rakausko kūnas buvo rastas.

Vaikino kūno dalys buvo aptiktos birželio 7 dieną Kauno rajone, Juozapavos kaime, Vandžiogalos seniūnijos miške. Anot atstovės spaudai, A. Rakauską rado miške kažkokius darbus atlikinėję du žmonės.

Teigiama, kad šiuo metu atliekami du tyrimai: dėl dingimo ir dėl mirties priežasties nustatymo. Pirminiais duomenimis, įtariama, kad įvyko nelaimingas atsitikimas. T. Merkevičiūtė informavo, kad dėl žmogžudystės abejojama.

Dingo 2020 metais

2020 gruodžio 29 d., apie 23 val., Rakauskas, gimęs 1998 m., išėjo iš pažįstamo namų Kauno rajone, Vandžiogalos sen., Kazimieravos kaime, palikęs asmeninius daiktus bei striukę ir negrįžo.

Dar tą pačią naktį, sulaukus pranešimo, jauno vyro pareigūnai ieškojo pasitelkdami tarnybinius šunis. Dienos metu, leidus oro sąlygoms, paieškai buvo pakeltas ir sraigtasparnis. Pareigūnai kartu su kolegomis iš priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos Vilniaus ir Kauno valdybų, pasitelkus povandeninius dronus, apieškojo 9 vandens telkinius, upių prieigas, jų krantus. Į paiešką buvo pasijungę vaikino draugai ir artimieji. Tačiau, deja, vyro surasti tą kartą nepavyko.

Pareigūnai gyventojų prašė Kauno r., Vandžiogalos sen., apžiūrėti savo ne tik apleistus pastatus ar daržines, tačiau taip pat ir ūkinius pastatus, garažus bei kitus negyvenamus statinius.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA