Pilietiškų žmonių dėka Kauno pareigūnai per mažiau nei pusvalandį sulaikė vagyste įtariamą vyrą | Kas vyksta Kaune

Pilietiškų žmonių dėka Kauno pareigūnai per mažiau nei pusvalandį sulaikė vagyste įtariamą vyrą

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Praėjusį šeštadienį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Reagavimo valdybos pareigūnai, gavę pilietiškų asmenų pranešimą, nepraėjus nė pusvalandžiui, sulaikė vyrą, kuris įtariamas vagyste.

Liepos 23 d. apie 23.30 val. gautas pilietiškos moters ir vyro pranešimas, jog pastebėjo įtartiną vyrą, kuris Kaune, Studentų g., automobilių stovėjimo aikštelėje, „tikrina“ stovinčius automobilius. Pranešėjai pamatė, jog vyras įsėdo į paskutinį stovėjusį automobilį „Peugeot“.

Kaip nurodoma Kauno apskr. VPK pranešime žiniasklaidai, į įvykio vietą atvykę pareigūnai pastebėjo automobilį „Peugeot“ su įjungtu avariniu signalu ir prie vairo sėdintį vyriškį.

Pareigūnams pasiteiravus, ką vyras veikia, pastarasis teigė, jog renka daiktus, kurių prašė draugas. Paprašius piliečio išlipti iš automobilio ir pateikti savo asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, vyras išlipdamas iš automobilio kartu su savimi pasiėmė ir kuprinę.

Pareigūnams apžiūrėjus pastarosios turinį, rasti įvairūs rūbai ir multimedija, taip pat paaiškėjo, jog automobilis „Peugeot“ priklauso ne jame sėdėjusiam vyrui. Sulaikytas 32 metų Kauno rajono gyventojas jau buvo žinomas policijos pareigūnams.

Kauno apskr. VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA