Ieškomas Kaune masinę avariją galimai sukėlęs ir padus pasipustęs vairuotojas | Kas vyksta Kaune

Ieškomas Kaune masinę avariją galimai sukėlęs ir padus pasipustęs vairuotojas

Trečiadienį eismą Utenos gatvės ir Sukilėlių prospekto tiltu sustabdė keturių automobilių susidūrimas. Eismo įvykį galimai sukėlusio ir vidury tilto automobilį palikusio vairuotojo vis dar ieško pareigūnai.

„Vakar 16 val. ant Utenos g. tilto girtų kompanija trenkėsi į tris mašinas. Pabėgo”, – ketvirtadienį pranešė skaitytojas. Atsiųstame vaizdo įraše matomi keturi apgadinti automobiliai: „Saab“, „Volkswagen“, „Opel“ ir „Mercedes-Benz”.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Reda Zarauskienė, eismo įvykyje dalyvavo 3 transporto priemonės. Dėl neaiškių priežasčių į eismo įvykį neįtrauktas „Opel“ automobilis, tačiau avarijos kaltininkas iš tiesų ieškomas.

R. Zarauskienės duomenimis, liepos 27 dieną apie 16.10 val. Kaune, ant Utenos g. ir Sukilėlių pr. tilto susidūrė automobilis „Mercedes-Benz”, automobilis „Saab”, vairuotas 1991 metais gimusios moters, ir automobilis „Volkswagen”, vairuotas 1959 metais gimusios moters. Iš eismo įvykio vietos pasišalino „Mercedes-Benz” vairuotojas.

Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate pradėta administracinė teisena pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 426 str. Vairuotojas ieškomas, žmonės eismo įvykio metu nenukentėjo.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad pasitraukimas iš eismo įvykio, su kuriuo vairuotojas yra susijęs, vietos pažeidžiant Kelių eismo taisykles, užtraukia baudą vairuotojams nuo 600 iki 1100 eurų ir neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims – nuo 850 iki 200 eurų.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA