Naujiena Kaune – riebalų naikinimas BE chirurgijos, analogų neturinti šalčio terapija | Kas vyksta Kaune

Naujiena Kaune – riebalų naikinimas BE chirurgijos, analogų neturinti šalčio terapija

Dailesnių kūno linijų siekis lydi daugelį. Tiesa, įprastai priemonės, leidžiančios pasiekti norimų rezultatų, reikalauja daug laiko ir pastangų, tad jas įgyvendinti pavyksta ne kiekvienam. Norintiems greitų, efektyvių, neskausmingų ir saugių rezultatų, Kaune veikiančioje estetinės ir lazerinės medicinos klinikoje „Era Esthetic“ pristatyta naujiena – naujos kartos šalčio terapija „Cocoon CoolTech“, riebalų pašalinimas ilgam laikui.

Ilgalaikis rezultatas, neskausmingu ir saugiu metodu

„Cocoon CoolTech“ krioterapijos technologija – tai iš Ispanijos kilęs, Lietuvoje analogų neturintis riebalų naikinimo šalčiu metodas. Neskausmingos ir saugios procedūros rezultatai, pasak estetinės medicinos specialistų bei jas atlikusių klientų, rezultatu artimos chirurginėms riebalų šalinimo operacijoms.

„Naujos kartos šalčio terapijos metu natūraliu būdu užšaldomos riebalinės ląstelės, kurios vėliau iš organizmo pasišalina per limfą. Dėl šių priežasčių procedūra yra visiškai saugi ir neskausminga, o rezultatai – ilgalaikiai“, – sako procedūrą atliekančios „Era Esthetic“ klinikos Kaune specialistės.

Pagrindiniai procedūros privalumai, ekspertų teigimu, yra tai, jog riebalinės ląstelės negrįžtamai sunaikinamos be chirurginės intervencijos. Atitinkamai, atliekant krioterapiją, išvengiama tiek randų, tiek poprocedūrinio gijimo laikotarpio, iš karto po procedūros galite sugrįžti prie įprastinės veiklos.

„Vienos procedūros trukmė siekia apie 70 minučių, įprastai reikalingo 3 procedūros, bet turime išties nemažai klientų, kurie rezultatu džiaugiasi jau ir po vienos procedūros, kiekvienas atvejis individualus. Užšaldytos riebalinės ląstelės yra suskaidomos ir mėnesio eigoje pasišalina iš organizmo.

Procedūros nekelia diskomforto, tad jų metu pacientai gali skaityti, naršyti telefone ar net nusnausti. Apskritai, krioterapija yra brandi, moderni ir visame pasaulyje populiari technologija. Kitaip nei kiti invaziniai metodai, jai nereikalinga anestezija ar laikas atsigauti po procedūros, nes riebalų šalinimas šiuo procesu yra natūralus ir fiziologinis“, – sako „Era Esthetic“ specialistės.

„Cocoon CoolTech“ terapija / Organizatorių nuotr.

Pašalina neįveikiamas riebalų sankaupas

Krioterapijos technologija yra pažangiausias sprendimas tiems, kurie nori atsikratyti nei dieta, nei fizinio aktyvumo užsiėmimais neįveikiamų riebalų sankaupų.

Klinikinių tyrimu metu įrodyta, jog minusinės temperatūros veikiamos poodinių riebalų ląstelės praranda gyvybiniams procesams reikalingą šilumą ir žūsta. Visgi svarbu tai, jog aplinkinių audinių – odos, raumenų ląstelės yra ne tokios jautrios šalčiui, tad procedūros metu yra nepažeidžiamos.

„Poveikis šalčiu ypač tinkamas tiems, kurių kūno formos yra neblogos būklės, tačiau vis nepavyksta įveikti tam tikrų riebalų sankaupų pilvo, šonų, kojų, rankų ar kitose srityse. „Cocoon Cooltech“ metodą galima taikyti visoms kūno sritims. Procedūrų metu pavyksta ne tik atsikratyti nepageidaujamų kilogramų, bet ir efektyviai dailinti bei koreguoti kūno linijas“, – pamini estetinės medicinos specialistės.

Riebalų naikinimas šalčiu, kada matomas rezultatas?

Rekomenduojama tarp procedūrų išlaikyti 4-6 savaičių intervalus. Pirmaisiais pastebimais rezultatais klientai įprastai gali džiaugtis jau po pirmųjų procedūrų.

Vienos krioterapijos metu gali būti tobulinamos net dvi skirtingos kūno zonos.

„Iki šiol Lietuvoje šis pažangus metodas taikytas dar nebuvo, tad labai džiaugiamės galėdami jį pristatyti „Era Esthetic“ Kauno klinikos lankytojams. Pirmieji klientai jau džiaugiasi neskausmingai ir lengvai pasiektais, pastebimais kūno pokyčiais“, – sako „Era Esthetic“ specialistės.

Pasikonsultuoti dėl „Cocoon Cooltech“ procedūros tinkamumo sau ar išbandyti ją galima estetinės ir lazerinės medicinos klinikoje „Era Esthetic“ Kaune, adresu I. Kanto g. 18 (verslo centras „Bokštas“) arba susisiekus telefonu +370 611 66 111.

Daugiau informacijos ir atsakymus į rūpimus klausimus galima rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA