Aliarmas „Fredos“ baldų fabrike: išsiųstos gausios ugniagesių pajėgos | Kas vyksta Kaune

Aliarmas „Fredos“ baldų fabrike: išsiųstos gausios ugniagesių pajėgos

Skaitytojo nuotr.

Šeštadienį prieš pat vidurdienį liepsnos pasirodė Kauno laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) įsikūrusiame „Fredos“ baldų fabrike. Ugniagesių duomenimis, čia užsidegė pjuvenų surinkimo įrenginys, iš gamyklos išvesti žmonės – laimei, niekas nenukentėjo.

Kaip naujienų portalui nurodė Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus budėtojas, pranešimas apie Biruliškėse matomus dūmus gautas 11.55 val. Pranešėjas nurodė galimai atvira liepsna degant sandėlį Kauno LEZ.

Į Fredos gatvę išsiųstos septynios autocisternos, keltuvas ir štabo automobilis. Du ekipažai netrukus atšaukti, tad ugniagesiai tvarkėsi su penkiomis autocisternomis.

Paaiškėjo, kad užsidegė fabriko pjuvenų surinkimo įrenginys, kaip matyti nuotraukoje, sumontuotas greta gamyklos. Į patalpas ugnis neišplito.

Žmonės iš pastato buvo išvesti, pirminiais duomenimis, jie nenukentėjo.

Primename, kad „Fredos“ fabrikas Kauno LEZ pastatytas 2019 m., į jį investuota 53 mln. eurų. Šiame fabrike gaminami baldai Švedijos baldų prekybos milžinei „Ikea“. Pernai pavasarį įmonė paskelbė apie naujo sandėlio statybas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA