Dangų Kaune raižys dešimtys orlaivių: laukia nauja šou programa ir nemokamas koncertas | Kas vyksta Kaune

Dangų Kaune raižys dešimtys orlaivių: laukia nauja šou programa ir nemokamas koncertas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Jau rytoj, šeštadienį, į Kauną sugrįžta Aviacijos šventė. Dešimtys orlaivių pilotų, akrobatinių skrydžių asai ir būrys muzikantų dovanos įspūdingą šou padangėje ir ant žemės.

Tradiciškai, diena prasidės plieninių žirgų „Bike show” kolona (12 val., Rotušės a.), o atvykusių į S. Dariaus ir S. Girėno aerodromą lauks tarptautinių meistrų pasirodymai ir karinių oro pajėgų ekspozicija (13–20 val.).

Debesų viražų fone skambės Justino Jaručio, Augustės Vedrickaitės ir „Hiperbolės” legendos Igorio Berino bei grupės „Huge soul” dainos. Prognozuojamas puikus oras, tad į dangų žada kilti ne tik lėktuvai, bet ir oro balionai, praneša Kauno miesto savivaldybė.

Automobilių stovėjimo vietos / Kaunas.lt nuotr.

Kauniečiai kviečiami į Aleksoto aerodromą liepos 23-iąją atvykti drauge su šeimomis – nuo pačių mažiausiųjų iki vyriausių. Renginio svečių lauks tradicinė mugė, virtualios realybės pramogos, batutų parkas ir vaikų užsiėmimai.

Transporto ribojimai / Kaunas.lt

Papildomas autobusas

„Kauno autobusai” informuoja, kad liepos 23 dieną nuo 13.00 iki 20.00 val. keleivius veš Nr.00 autobusų maršrutas Geležinkelio stotis–S. Dariaus ir S. Girėno aerodromas.

Autobusai važiuos M. K. Čiurlionio g., Vytauto pr., Kęstučio g., I. Kanto g., Karaliaus Mindaugo pr., Veiverių gatve.

Daugiau apie Aviacijos šventę Kaune čia. Išsami nemokamo renginio programa čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA