Trumpam sugrįžta karštis: termometro stulpeliai šoktels iki 32 laipsnių | Kas vyksta Kaune

Trumpam sugrįžta karštis: termometro stulpeliai šoktels iki 32 laipsnių

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Daugelyje rajonų orai bus palankūs poilsiui ir atostogoms. Numatoma saulėta ir labai šilta diena. Danguje praplauks nebent vienas kitas baltas debesis, bet lietaus nebus.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, ketvirtadienį vakarinių krypčių vėjas pūs nestipriai. Šiandien Lietuvoje bus giedra ir sausa. Vėjas vakarinių krypčių, 4–9 m/s. Aukščiausia temperatūra 27–32 laipsniai.

Penktadienio naktis taip pat bus sausa ir beveik visur giedra. Dvelks silpnas vėjas. Atvės tik iki 14-19 laipsnių šilumos. Dieną temperatūra ir vėl šoktelės aukštai: Vilniaus ir Utenos apskrityse iki 28-29, aplink Kauną, Panevėžį ir Alytų vietomis iki 30-31, o karčiausia bus vakarinėje šalies pusėje – daug kur 30-32 laipsniai karščio.

Tik palei Baltijos jūros pakrantę padvelks gaivesniu oru, sušils iki 24-26 laipsnių. Šią dieną kai kur, didesnė tikimybė vakariniuose rajonuose, pasiformuos kamuoliniai lietaus debesys, todėl klius trumpalaikio lietaus su perkūnija, per ją tikėtini vėjo sustiprėjimai iki 15-18 m/s.

Remiantis dabartiniais duomenimis šeštadienį išliks daugiausia sausa ir labai šilta, o sekmadienį priartėjęs šaltasis atmosferos frontas žada daugiau lietaus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA