Pašėlusi naktis Šančiuose: apgadintą automobilį bandė nustumti, bet galiausiai paliko vidury gatvės | Kas vyksta Kaune

Pašėlusi naktis Šančiuose: apgadintą automobilį bandė nustumti, bet galiausiai paliko vidury gatvės

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį vairuotojams Šančiuose kelią pastojo vidury gatvės paliktas automobilis. Liudininkų teigimu, A. Juozapavičiaus prospekte automobilis kliudė kelio ženklą, čia pat pažiro automobilio dalių nuolaužos, gatvę nudažė tepalai. Spėjama, kad eismo įvykio dalyviai galėjo būti neblaivūs, tačiau pareigūnai tokių duomenų neturi.

„Naktį A. Juozapvičiaus pr. paliktas automobilis ir pasišalinta iš įvykio vietos. Po to galimai išgėrus moteris vėl grįžo ir bandė stumti, bet nesėkmingai. Policija pagal skaičiuotą laiką atvyko per 1.20 val. ir tai tik privažiavo pažiūrėti ir nuvažiavo, net iš mašinos neišlipo. Kur kitu atveju būtų išsiaiškinę ir nubaudę žmones, kurie padarė avariją”, – ketvirtadienio rytą vaizdo įrašu iš A. Juozapavičiaus gatvės dalijosi skaitytojas.

Vyras atkreipė dėmesį, kad į įvykio vietą pareigūnai vyko labai ilgai. „Per tiek laiko, kiek policija vyko į vietą, buvo galima tą mašiną išsivaryt ir stulpą atgal pastatyti”, – pridūrė kaunietis.

Eismo įvykio liudininko teigimu, automobilis buvo smarkiai apgadintas, dėl to kelionės tęsti nebegalėjo.

„Buvo išlaužtas ratas, prakirstas karteris ir tepalai išbėgę ant kelio. Mes priėjome prie automobilio ir nieko nebuvo, tuomet pamatėme, kad atbėga moteris ir paklausė, ar galim padėt nustumti automobilį. Nuo jos sklido alkoholio kvapas. Tuomet pasirodė dar 3-4 vyriškiai irgi galimai girti, bandė kurti tą mašiną, bet nesėkmingai ir išsiskirstė”, – teigė kaunietis.

Tiesa, liudininkai nematė, kas vairavo automobilį. „Nesu garantuotas, kad moteris vairavo, bet realiai iš visų, kurie ten buvo, tai nei vieno blaivaus nebuvo ir tada jie išėjo. Atvažiavo policija, pažiūrėjo, net neišlipo ir nuvažiavo”, – pasakojo vyras.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Reda Zarauskienė, policijos pareigūnai liepos 21 d. apie 01.00 val. sulaukė pranešimo, jog Kaune, A. Juozapavičiaus pr., viduryje kelio stovi automobilis, kuris kliudė kelio ženklą.

Anot R. Zarauskienės, į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai apžiūrėjo gatvėje stovintį apgadintą automobilį „Pontiac Trans Sport”, kuris buvo nutransportuotas į saugojimo aikštelę.

Automobilį vairavęs ir kelio ženklą kliudęs asmuo buvo pasišalinęs iš įvykio vietos. Dėl pasitraukimo iš eismo įvykio vietos surašytas protokolas pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 426 straipsnį.

Remiantis pirma šio straipsnio dalimi, pasitraukimas iš eismo įvykio, su kuriuo vairuotojas yra susijęs, vietos pažeidžiant Kelių eismo taisykles, užtraukia baudą vairuotojams nuo 600 iki 1100 eurų ir neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims – nuo 850 iki 2000 eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA