A. Valinsko atkirtis skambiems E. Dragūno žodžiams: bijoti turėtų jis, o ne aš | Kas vyksta Kaune

A. Valinsko atkirtis skambiems E. Dragūno žodžiams: bijoti turėtų jis, o ne aš

delfi.lt 2022/07/17 10:13
Arūnas Valinskas, Egidijus Dragūnas / DELFI nuotr.

Po to, kai penktadienį „live“ transliacijos metu Egidijus Dragūnas pasakė, kad koncertą surengs tik tada, kai „užmušit A. Valinską ir atnešit man jo galvą“, socialiniuose tinkluose kilo ištisa pasipiktinimo banga. Dėl aštraus „Sel“ lyderio pasisakymo Delfi kreipėsi ir į patį TV laidų ir renginių vedėją, kuris įvertino drąsius atlikėjo ištartus žodžius.

„Informuoju, kol kas koncertas nevyks – nes dar esu gyvas ir su galva ant pečių. Tai svarbiausia informacija, kurią noriu pranešti“, – juokėsi A. Valinskas.

Kaip Delfi teigė šoumenas, jis kol kas dar nežino, kokia bus tolimesnė veiksmų eiga dėl šio drąsaus E. Dragūno pasisakymo.

„Nereikia maišyti šnapso su narkotikais, o jei jau taip padarei – neduok interviu, nesifilmuok telefonu. Bet, matyt, žmogui neužtenka proto, – tikino laidų vedėjas. – Aš nesu tas, kuris turėtų išsigąsti tokių SEL’o nesąmonių. Aš turiu tokį užnugarį, kurio jis turėtų bijoti, o ne aš. Taip kad, tegul berniukas dar pagalvoja. O pirmadienį mes spręsime su teisininkais, ar duoti visam šitam reikalui tolimesnį teisminį pagrindą, ar ne. Man tiesiog tam gaila laiko.“

Primename, kad praėjusio penktadienio vakarą socialiniame tinkle „Instagram” trumpą „live“ transliaciją surengęs „Sel“ lyderis E. Dragūnas vėl neliko nepastebėtas – į skandalus vis įsisukantis atlikėjas į gerbėjo užduotą klausimą atsakė itin aštriai.

Nors transliacija nebuvo išsaugota „Instagram” tinkle, vis tik E. Dragūno atsakymą spėjo užfiksuoti ir įamžinti internautai. Vėliau juo imta dalintis socialiniuose tinkluose.

„Kada koncertas?“ – transliacijos metu klausė E. Dragūno sekėjas.

Koncas tada, kai užmušit Valinską b*** ir atnešit man jo galvą“, – atsakė muzikantas.

Delfi primena, kad konfliktas tarp E. Dragūno ir A. Valinsko įsiliepsnojo po „Sel“ lyderio prieštaringų pasisakymų karo tema. Tuomet A. Valinskas išplatino viešą kreipimąsi į žiniasklaidą, kuriame kvietė reaguoti į E. Dragūno skandalingus pasisakymus ir iš viso nieko apie jį nebeskelbti.

„Mielieji. Kreipiuosi į visas žiniasklaidos priemones – radijo stotis, TV kanalus, portalus ir t.t. Tiesiog prašau išimti iš savo grojaraščių, repertuarų, aprašomų naujienų tokį išgamą kaip Egidijų Dragūną – Selą. Pamirškime, kad jo nebebūtų mūsų gyvenimuose.

Tegul tie jo suknisti koncertai tampa praeitimi, kuri niekada nesugrįš. Jis yra absoliutus degradas, kuriam nekaltų vaikų žudymas yra pasaulio apsivalymas! Tai gal apsivalykime nuo jo paties. Mes be jo tos kūrybos kažkaip išgyvensime, jis be klausytojų ir žiūrovų koncertuose tikrai padvės. Ko nuoširdžiai jam ir linkiu“, – rašė A. Valinskas.

Dainininkas pasidalijo „Instagram” istorijų serija, kurioje atviravo, ką mano apie šių dienų įvykius Ukrainoje.

„Daugelis manęs klausia nuomonės, ką aš manau apie viską ir kodėl tyliu, kodėl nieko nepasakau. Mano nuomonė yra tokia: yra žmonės, kurie sukuria ginklą, yra žmonės, kurie paliečia ginklą, yra žmonės, kurie gali šaut į žvėrį, ir yra tie, kurie gali šaut į žmogų. Tai va tie, kurie ten sėdi ir šaudosi, vyksta natūralus planetos išvalymas. Tegu jie ten b… šaudosi, aš už taiką“, – vaizdo įraše sakė Selas.

Tiesa, netrukus minimi įrašai buvo ištrinti.

Grupę SEL paliko jos nariai

Kitą rytą susivieniję muzikantai pareiškė atsisakantys koncertuoti su SEL.

„Po vakarykščių vadovo pasisakymų ir filmuotų video, mes – muzikantai – oficialiai pareiškiame, kad daugiau nebūsime grupės SEL dalimi. Pabrėžiame, kad visi iki vieno stipriai nepritariame Egidijaus komentarams (bei visiškai esam prieš kolegų atlikėjų žeminimą). Tiek būtų šiuo klausimu. #СлаваУкраїні“, – socialiniame tinkle „Facebook” skelbė jau buvę E. Dragūno kolegos.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA