Ką tik rekonstruotoje Birštono kurorto gatvėje – labai nesėkmingas „Audi” vairuotojo finišas | Kas vyksta Kaune

Ką tik rekonstruotoje Birštono kurorto gatvėje – labai nesėkmingas „Audi” vairuotojo finišas

Kas vyksta Kaune nuotr.

Sekmadienio vakarą Birštono kurorto lankytojai svarstė, kaip įmanoma taip važiuoti. Čia jie kalbėjo apie „Audi” vairuotoją,  kuris sugebėjo ne tik užkliudyti kitą lengvąjį automobilį, bet dar nuvažiuoti kelis šimtus metrų ir rėžtis į pėsčiųjų perėjos skiriamąją juostą.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ apie avariją komentavo Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Kristina Janulevičienė, eismo įvykis Birštone, Jaunimo gatvėje įregistruotas sekmadienį apie 18.18 val.

Pranešime buvo nurodoma, kad vyro vairuojamas „Audi“ automobilis kliudė kitą važiuojantį, moters vairuojamą, automobilį „Chevrolet“. Vėliau „Audi“ atsitrenkė ir į kelio ženklą. Pirminiais duomenimis, „Audi“ vairuotojas buvo blaivus.

„Tačiau dėl to, kad būtų visiškai aišku, kodėl įvyko eismo įvykis, vyras dar bus patikrintas ir medikų. Asmuo laikinai sulaikytas“, – teigė K. Janulevičienė ir pridūrė, kad eismo įvykio metu asmenys nenukentėjo. Blaivi buvo ir „Chevrolet“ vairuotoja.

Avarijos liudininkai teigia, kad vairuotojas, atsitrenkęs į „Chevrolet” automobilį ties prekybos centru „Iki”, lyg niekur nieko važiavo toliau, tačiau jo kelionė baigėsi vos už kelių šimtų metrų, kai jį sustabdė prieš mėnesį Jaunimo gatvėje įrengtos saugumo salelės, nuo kurių jis nubloškė ir kelis pėsčiųjų perėjos ženklus.

Primename, kad centrinė Birštono miesto gatvė ir jos infrastruktūra po rekonstrukcijos tapo visiškai pritaikyta gyventojams ir turistams. Čia įrengtos papildomos automobilių stovėjimo vietos, naujas dviračių ir pėsčiųjų takas, modernus gatvės ir pėsčiųjų takų apšvietimas. Gatvė taip pat pritaikyta ir žmonėms su negalia, pagerintos Birštono gyventojų susisiekimo sąlygos. Jos oficialus atidarymas įvyko kiek prieš daugiau nei mėnesį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA