Kauno „Akropolis“ pirkėjus vaišina desertu | Kas vyksta Kaune

Kauno „Akropolis“ pirkėjus vaišina desertu

„Ice Dunes“ ledai / T. Biliūno nuotr.

Karštą vasaros dieną porcija ledų – tikra palaima. Atsigaivinti specialiai sukurtais gardumynais kviečia Kauno „Akropolyje“ vykdoma akcija „Būk ledinė“.

Tūkstančiai lankytojų, užsukę pavalgyti į prekybos centro restoranus ar kavines, gaus progą nemokamai pasivaišinti „Ice Dunes“ sukurtais unikaliais ledais. Specialiai šiai progai sukurti skoniai: „Agurkų mojito“ su mėtomis, „Braškių pyragas“ su „Oreo“ sausainiais bei „Kreminis apelsinas“ su šokoladu pradžiugins ir didelius, ir mažus.

„Ice Dunes“ ledų manufaktūros įkūrėjas Paulius Norvilas sako, kad ledų skoniai parinkti taip, kad visi galėtų rasti sau tinkantį ir mėgstamą skonį: „nuo veganų, kuriems sukurti agurkiniai ledai iki didžiausių saldumynų mėgėjų, smaguriaujančių dvigubais saldėsiais, pavyzdžiui, braškiniais ledais su šokoladinių sausainių gabaliukais“.

Visi skoniai yra unikalūs ir vienetiniai, todėl jie skirti naujovių ieškotojams ir gurmanams. „Kreminis apelsinas turi lengvo pieniškumo, nors dažniausiai citrusinių vaisių ledai – šerbetai, gaminami be pieno ir grietinėlės užuominų. Be to, visi šie ledai pagaminti be dažiklių, iš natūralių ingredientų“, – dalinasi P. Norvilas.

Iki liepos 24 dienos kiekvienas, pavalgęs „Akropolio“ restoranuose už 30 arba daugiau eurų bei pateikę sąskaitos čekį akcijos stende, galės išsirinkti porciją norimų ledų. Akcijos metu bus išdalinta 2500 porcijų ledinių skanėstų. Ledai siūlomi ir tiems, kurie už nurodytą sumą restoranuose pavalgys per kelis kartus, mat, tos pačios dienos čekiai – sumuojami.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA