Pilies žiede partrenktas girtas paspirtukininkas | Kas vyksta Kaune

Pilies žiede partrenktas girtas paspirtukininkas papildyta

Skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienio popietę Kauno pilies žiedinėje sankryžoje partrenktas elektriniu paspirtuku važiavęs vyras, jis išgabentas į gydymo įstaigą.

„Kraupus… Ant pilies žiedo…”, – apie 13.50 val. nuotrauką iš įvykio vietos atsiuntė skaitytojas. „Kas vyksta Kaune” grupėje pranešama, kad spūstis formuojasi nuo Jonavos gatvės pusės.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) duomenimis, paspirtuku važiavusiam vyrui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,25 prom. Paspirtukininkas, anot policijos budėtojo, išgabentas į gydymo įstaigą.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad kelio Pilies žiede paspirtukas bei automobilis nepasidalino ir birželio 29 dieną.

Pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 428 straipsnio 7 dalį, dviračių ir elektrinių paspirtukų vairuotojams, kuriems nustatyta daugiau negu 0,4 promilės, bet ne daugiau negu 1,5 promilės girtumo, yra baudžiami 80–150 eurų baudomis. Pagal to paties straipsnio 8 dalį, didesnis nei 1,5 promilės girtumas šiems vairuotojams užtraukia 150–200 eurų baudą.

Papildyta 15.10 val.

Patikslintais Kauno apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vyriausiosios specialistės Redos Zarauskienės duomenimis, Pilies žiedu el. paspirtuku važiavusį 1984 metais gimusį vyrą kliudė „Peugeot” automobilis, kurį vairavo 1982 metais gimęs vyras.

Visgi paspirtuko vairuotojui nustatytas ne vidutinis, bet sunkus girtumo laipsnis – 2,64 prom.

Anot, R. Zarauskienės, paspirtukininko sužalojimai nesunkūs.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA