Tiesiogiai iš Kulautuvos: pušų apsuptyje 22-ąjį kartą skamba „Akacijų alėja“ | Kas vyksta Kaune

Tiesiogiai iš Kulautuvos: pušų apsuptyje 22-ąjį kartą skamba „Akacijų alėja“ tiesiogiai nuo 18:30 val.

Nemokamas bardų, dainuojamosios poezijos ir gyvos muzikos festivalis „Akacijų alėja“ šiais metais savo gerbėjus pasitiks su išskirtine dviejų dienų programa. Liepos 8 ir 9 dienomis Kauno rajono kurortiniame Kulautuvos miestelyje savo pasirodymus surengs žymūs Lietuvos scenos atlikėjai. Tiesiogiai muzikos garsus abi dienas transliuos naujienų portalas „Kas vyksta Kaune”.

Liepos 8-osios programa yra skirta pagerbti festivalio įkūrėją, etnokultūrinės veiklos organizatorių, dainuojamosios poezijos atlikėją Algirdą Svidinską, kurio garbei jo sūnus Aurimas Svidinskas atliks savo tėčio dainas.

Liepos 8 d. savo pasirodymą surengs ne kartą savo kūryba festivalio scenoje gerbėjus džiuginęs aktorius, režisierius, kompozitorius, dainų kūrėjas Aidas Giniotis, sesių grupė Baltos varnos, neseniai pristačiusios naują dainą ir vaizdo klipą apie prarastą ir naujai atrastą žydėjimą, ilgamečiai „Mažųjų akacijų“ dalyviai Ignas Lapienis ir Gabija Petrauskaitė.

Taip pat pirmąją festivalio dieną pirmą kartą „Akacijų alėjos“ scenoje pasirodys dainų autorė, dainininkė, muzikos pedagogė ir legendinės grupės „Sekmadienis“ lyderė Jūratė Miliauskaitė, jautriam, atviram susitikimui su dainuojamąja poezija pakvies atlikėjų Jovitos Kulakauskienės ir Edvino Kučinsko duetas, solistė Andžela Mickutė ir atlikėja Aistė Plaipaitė.

Tiesioginė transliacija iš Kulautuvos naujienų portale „Kas vyksta Kaune” prasidės 18:30 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA