Atraskite ryšį su gamta: Panemunė kviečia į „Pojūčių šilą“ | Kas vyksta Kaune

Atraskite ryšį su gamta: Panemunė kviečia į „Pojūčių šilą“

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Miškas mieste ar miestas miške? Ar įmanoma abiejų draugystė? Koks mūsų vaidmuo šių dviejų aplinkų dermėje? Atsakymus į šiuos klausimus jau liepos 9 dieną bus galima rasti Panemunės festivalyje „Pojūčių šilas“.

Nuo 2018 „Kaunas 2022“ bendruomenių programa „Fluxus Labas!“ kvietė Kauno miesto rajonų bendruomenes ieškoti savo identiteto ir kartu įgyvendinti vietos kontekstą atspindinčius kūrybinius projektus – šįkart į vietos festivalį kviečia Panemunė.

„Liepos 9 dieną kviečiame prisiglausti pušų užuovėjoje, įsiklausyti į savo pojūčius ir atrasti ryšį su savo aplinka, vienas kitu ir savimi pačiu. Tvarumą ir bendruomeniškumą puoselėjančio festivalio programoje – mankštos, ekskursijos, edukacijos, dirbtuvės ir, žinoma, muzika. Visa tai atrasi ramuma ir sakais dvelkiančiame Panemunės šile”, – teigia festivalio organizatoriai.

Kauniečiai ir miesto svečiai festivalio metu galės generuoti energiją pojūčių kupinai dienai aktyviuose ryto ritualuose, pasivaikščiok bei pažvelk į Panemunę ir šilą iš naujos perspektyvos, pažadinti vidinį menininką, prisijungti prie kūrybinių veiklų.

Tuo metu šile pasislėpusios stotelės kvies įsiklausyti į pojūčius, o lankytojų ausis muzikalūs pasirodymai.

Detali festivalio programa čia. Renginys nemokamas ir atviras visiems mylintiems savo gyvenamą vietą ir kultūrą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA