Neeilinė avarija Karmėlavoje: po sunkvežimio priekaba palindo kitas sunkvežimis | Kas vyksta Kaune

Neeilinė avarija Karmėlavoje: po sunkvežimio priekaba palindo kitas sunkvežimis

Avarija Karmėlavoje / "Kas vyksta Kaune" grupės nario A. Bagdzevičiaus nuotr.

Penktadienio rytas Karmėlavoje paženklintas neeiline avarija. Susidūrus dviem skirtingos klasifikacijos sunkvežimiams, miestelyje sustojo eismas.

„Karmėlava uždaryta, avarija”, – apie 09.20 val. pranešta „Kas vyksta Kaune” grupėje.

Bendrasis pagalbos centras informavo, kad apie 8.55 val. skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Karmėlavoje, Vilniaus gatvėje, pirminiais duomenimis, po sunkvežimiu palindo lengvasis automobilis.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Kauno apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Tiesa, eismo įvykio vietoje liudininkų įamžintose nuotraukose matyti, kad nelaimės metu į sunkvežimio priekabą atsitrenkė ne lengvasis automobilis, o lengvasis sunkvežimis. Vairuotojų teigimu, įvykio vietoje transporto priemonių eismą reguliuoja policijos pareigūnai.

Avarija Karmėlavoje / „Kas vyksta Kaune” grupės nuotr.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis ugniagesys, iš lengvojo sunkvežimio buvo vaduotas jo vairuotojas. Vyras patyrė sužalojimų, tačiau ištrauktas sąmoningas.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA