Pasaulio krepšinio čempionato atrankai besiruošianti Lietuvos rinktinė sumažėjo dvejomis pavardėmis | Kas vyksta Kaune

Pasaulio krepšinio čempionato atrankai besiruošianti Lietuvos rinktinė sumažėjo dvejomis pavardėmis

delfi.lt 2022/06/29 12:49
LKF nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneriai už darbą pasirengimo stovykloje padėkojo Arnoldui Kulbokai ir Regimantui Miniotui.

Lietuvos krepšininkai penktadienį ir pirmadienį žais dvejas 2023-ųjų pasaulio krepšinio čempionato atrankos varžybų rungtynes su Bulgarija (išvykoje) ir su Čekija (namuose Klaipėdoje).

Kaip pažymima federacijos pranešime, iš rikiuotės iškritus kitiems žaidėjams, tiek Arnoldas, tiek Regimantas bus pasiruošę prisijungti prie rinktinės esant reikalui.

Lietuvos rinktinėje ruoštis rungtynėms liko 14 krepšininkų: Arnas Velička, Donatas Sabeckis, Ignas Brazdeikis, Vytenis Čižauskas, Benas Griciūnas, Eigirdas Žukauskas, Gytis Masiulis, Gytis Radzevičius, Karolis Lukošiūnas, Tomas Dimša, Martynas Echodas, Tadas Sedekerskis, Laurynas Birutis, Marius Grigonis.

Primename, kad lietuviai praėjusią savaitę sužaidė dvejas kontrolines rungtynes su latviais ir jose pasidalijo po triuškinamą pergalę. Abiejų rungtynių metu vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis daug eksperimentavo, abu susitikimus dėl vestuvių praleido L. Birutis.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA