Žiedus su mylimąja G. Matusevičiūte sumainė žalgirietis L. Birutis | Kas vyksta Kaune

Žiedus su mylimąja G. Matusevičiūte sumainė žalgirietis L. Birutis

delfi.lt 2022/06/25 18:37
„Instagram“ nuotr.

Savaitgalį aukso žiedus sumainė krepšininkas, Lietuvos rinktinės narys Laurynas Birutis ir jo mylimoji Greta Matusevičiūtė. Poros vestuvės įvyko Lentvaryje, Viešpaties Apreiškimo Švč. Mergelei Marijai bažnyčioje.

„Greta ir Laurynas Biručiai“, – pažymėjo šalia nuotraukos naujai sukurta šeima. Pora pademonstravo vestuvinius žiedus ir įsiamžino automobilyje.

Apie tai, kad ilgąjį birželio savaitgalį įvyks L. Biručio vestuvės, buvo pranešama jau anksčiau. Dėl šios priežasties žinomas krepšininkas nedalyvavo kontrolinėse rungtynėse, praėjusį trečiadienį vykusiose tarp Lietuvos ir Latvijos rinktinių.

Apie artėjančias Lauryno vestuves užsiminė ir žurnalistas Vidas Mačiulis.

„GAILA, BET SMAGU! Naujoji Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė su nacionaline Latvijos komanda žais 06.22 (Rygoje) ir 06.26 (Šiauliuose). Gaila, bet žiūrovai nepamatys Lauryno Biručio nei svečiuose, nei gimtajame mieste.

PRIEŽASTIS YRA … NUOSTABI: LAURYNO VESTUVĖS! Vieni už jaunuosius kels šampano taures, o rinktinės nariai, tikėkime, prie kolegos šeimyninio džiaugsmo pridės ir dvi savo iškovotas pergales“, – feisbuke birželio 21-ąją rašė V. Mačiulis.

Primename, kad „Žalgirio“ dubleriuose profesionalo karjerą pradėjęs L. Birutis birželio pradžioje sudarė dvejų metų sutartį su pagrindine Kauno komanda.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA