Žiedus Palangoje sumainė Ž. Sabonis ir jo mylimoji S. Zinčenko | Kas vyksta Kaune

Žiedus Palangoje sumainė Ž. Sabonis ir jo mylimoji S. Zinčenko

delfi.lt 2022/06/24 18:25
Žygimantas Sabonis ir Simona Zinčenko / „Instagram“ nuotr.

Birželio 24-ąją Palangoje susituokė Arvydo ir Ingridos Sabonių sūnus Žygimantas ir jo išrinktoji Simona Zinčenko.

Kaip praneša naujienų portalas lrytas.lt, amžiną meilę prieš Dievą pora prisiekė Palangos Švč. Mergelės Marijos ėmimo į dangų bažnyčioje.

Iškart po ceremonijos vestuvių svečiai išvyko į pokylį, kuris surengtas Saboniams priklausančiame penkių žvaigždučių viešbutyje ir restorane „Pušų paunksnėje“, rašo lrytas.lt

Pasak minėto portalo, ceremonijoje buvo pastebėtas Jonas Valančiūnas su žmona Egle, visa Sabonių šeima, prieštaringai vertinamas Arūnas Pukelis-Švinius su žmona.

Delfi primena, kad Žygimanto brolis D. Sabonis ir S. Rosen praėjusią vasarą taip pat atšoko vestuves Apie tai pranešė ir komandos, kuriame žaidžia krepšininkas, atstovas. Jis tvirtino, kad Domantas – vedęs vyras.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Domantas Sabonis (@dsabonis11)

D. Sabonio išrinktoji – buvusi „Lakers“ komandos šokėja, šiuo metu ji yra įkūrusi šokių mokyklą. Lietuvis su mylimąja gyvena Los Andžele.

Nors iki šiol nėra oficialiai žinoma, kada užsimezgė romantiška Domanto ir Shashanos draugystė, pirmieji įrašai su būsima žmona socialiniuose tinkluose pasirodė 2020-ųjų metų pradžioje. Apie tai, kad susižadėjo pora taip pat pasidalino patys 2020 metų rugsėjo pradžioje. Netrukus po sužadėtuvių poros socialiniuose tinkluose gerbėjai vis dažniau išvysdavo akimirkų ir pasakojimų iš jųdviejų gyvenimo.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA