Kaune atidaryta arabiškų kvepalų parduotuvė „Marabika” | Kas vyksta Kaune

Kaune atidaryta arabiškų kvepalų parduotuvė „Marabika”

Organizatorių nuotr.

Norint susipažinti su rytietiškais ir ne tik rytietiškais kvapais, nebūtina skristi į Dubajų ar kitą artimųjų rytų miestą. Tai galima padaryti apsilankius naujoje „Marabika” arabiškų kvepalų parduotuvėje Kaune, Nemuno g. 43.

Arabiški kvepalai jau nuo seno turi pripažinimą ir užsitarnavo geras pozicijas kvepalų industrijoje. Jų turimi eteriniai aliejai leidžia pagaminti labai ilgai išliekančius ir šleifinius kvapus, kurie apgaubia ne tik jūsų kūną, bet ir intymią erdvę aplink jus.

Arabai – dykumos klajokliai, kuriems švarus vanduo visada buvo deficitas, bet norą būti švariais ir gerai kvepėti jie turi nuo senų laikų. Būtent kvepalų industrijoje ir nišinių eterinių kvapų gamyboje bei „Perfume Oil“ rūšies kvepaluose arabai yra labai patyrę ir toliau nuolat tobulinasi.

Šiuolaikiški arabų parfumeriai mokosi šio amato Prancūzijoje, bet nepamiršta ir protėvių perduotų žinių, todėl gali pagaminti labai skirtingus aromatus. Arabų turimų eterinių aliejų gausa tokia didelė, kad net tokius ingredientus kaip šafranas, ūdas ar muskusas iš jų superka kitų šalių parfumeriai.

Kvepalų parduotuvė „Marabika“ / Organizatorių nuotr.

„Marabika” arabiškus kvepalus atveža tiesiai iš Jungtinių Arabų Emiratų kvepalų gamyklų, todėl siūlomų kvepalų kainos ir kokybės santykis gali tikrai nustebinti.

„Palaikome labai draugiškus ir šiltus santykius su gamyklų įkūrėjų šeima, tai tikrai žinome, kad puikios kokybės kvepalai už prieinamą kainą jiems yra svarbiausias prioritetas. Mūsų parduotuvėse rasite labai skirtingus kvapus, nuo visiems gerai žinomų kvapų iki labai išskirtinių arabiškų aromatų.

Vienas iš tokių aromatų yra „Lattafa Qaa‘ed“ – dėl jo visada visi sugrįžta. Jo turime 30 ml bei 100 ml talpas ir purškiamą namų kvapą. Taip pat vasaros sezonu perkamiausias „Kirke“ vaisių aromatas. Stebuklingas ir jausmingas aromatas, skirtas deivei. Kvapas „atsidaro” saldžiomis ir sultingomis vaisių pastabomis: pasifloros, persikų, aviečių, juodųjų serbentų ir kriaušių. Aromato širdyje nuostabioji pakalnutė ir gamą užbaigia švelnusis heliotropas, sandalmedis, vanilė, muskusas ir pačiulis”, – pažymi „Marabika” atstovai.

„Kvapai valdo mūsų emocijas, nuotaiką ir fantaziją. Nors kaip tauta esame pakankamai santūrūs, leiskime sau mėgautis išskirtinių kvapų galimybėmis ir jų teikiama malonia nauda. Arabiškų kvapų fėjos, dirbančios „Marabika” parduotuvėje supažindins su kvapų gausa ir padės išsirinkti ir atrasti savo mėgstamiausią aromatą”.

„Marabika” yra „Vertus Paris” nišinės, selektyvinės ir labai prabangios parfumerijos distributorius Lietuvoje, Latvijoje ir Lenkijoje. „Vertus” kvapų linija – tai nuostabių kvapų visuma, sudaryta iš unikalių ir neprilygstamos kokybės aromatų.

Prekės ženklas įkūnija sensacingą bei unikalų kvapų spektrą, sužadinantį veržlumo, ištvermės, romantikos, ramybės, suvienijimo bei gundymo jausmą. Sielą užburianti turtingiausių esencijų kolekcija, derinama su poetišku kūrybiškumu.

„Vertus” ne tik pagražina jūsų gyvenimą, bet ir iš esmės užburia jūsų mintis, nuotaiką ir visus aplinkinius. „Vertus” yra jūsų asmeninis begalinio įkvėpimo šaltinis magiškoms akimirkoms”, – pabrėžia „Marabika” atstovai.

„Marabika” parduotuvės įsikūrusios Vilniuje, Algirdo g. 85, darbo laikas I-V 10-19 val., VI 10-17 val., VII 10-15 val. ir Kaune, Nemuno g. 43, darbo laikas: I-V 11-19 val., VI 11-15 val.

Virš 600 arabiškų ir „VERTUS” aromatų galima įsigyti internetinėje „Marabika” parduotuvėje bei Vertus.lt.

Joninių proga visiems „Vertus Paris” 100 ml aromatams yra taikoma net 30 eurų nuolaida. Iki malonių bei kvapnių susitikimų „Marabika” parduotuvėse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA