Susituokė žinių vedėja D. Račaitė: tariant naują kaunietės pavardę teks palaužyti liežuvį | Kas vyksta Kaune

Susituokė žinių vedėja D. Račaitė: tariant naują kaunietės pavardę teks palaužyti liežuvį

delfi.lt / Viktorija Vilcanaitė 2022/06/18 17:17
Žinių vedėjos Donatos Račaitės vestuvės / DELFI nuotr.

Birželio 18-ąją kaunietė žinių vedėja Donata Račaitė ir druskininkietis garso režisierius Mantas Vaiciekiūtis atsimins visą savo gyvenimą. Šeštadienį pora vienas kitam prisiekė amžinąją meilę Vilniaus Šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčioje. Pasidžiaugti jaunavedžių meile ir bendra laime susirinko artimieji, bičiuliai, kolegos.

Dar prieš ceremoniją kalbinta nuotaka su „Delfi“ pasidalijo, kad už pažintį su savo vyru ji turi dėkoti lemtingam atsitiktinumui.

„Su Mantu susipažinome po „X faktorius. Žvaigždės“ filmavimų, kuriuose turėjau progą dalyvauti. Aš dainavau, o jis dirbo garso režisieriumi. Vieną dieną, kai dirbo su nufilmuota medžiaga, Mantas nusprendė man parašyti per feisbuką. Nustebau, bet apsidžiaugiau, nes iš pirmo žvilgsnio tikrai pajutau simpatiją. Taip ir rutuliojosi viskas. Pakvietė į pasimatymą, kuris vyko jo gimtuosiuose Druskininkuose. Praleidome pusdienį kartu ir daugiau neišsiskyrėme“, – prisipažino kaunietė.

Donata pasakoja, kad vos pažinusi Mantą suprato, kad jis – jos žmogus.

Žinių vedėjos Donatos Račaitės vestuvės / DELFI nuotr.

„Pirmojo susitikimo metu supratau, kad šio žmogaus aš nenoriu paleisti. Sužavėjo jo ramybė, išmintis, gražus, pagarbus elgesys su manimi, humoro jausmas“, – dalijosi nuotaka.

Televizijos projekte atrasta meilė poros gyvenimą apvertė aukštyn kojomis. Supratus, kad jausmai tikri, o draugystė – tvirta, M. Vaiciekiūtis nieko nelaukė ir 2021-ųjų gruodį pasipiršo savo mylimajai. Poros sužadėtuvės įvyko per Kalėdas.

Netrukus po to pora ėmė planuoti vestuves. Ne paslaptis, kad organizuojant šią šventę dažnai kyla įtampa, tačiau D. Račaitė ir jos mylimasis su šiuo iššūkiu susitvarkė be didelio vargo.

„Kartu mes esame beveik dvejus metus. Atrodytų, gal ir greitai priėmėme sprendimą tuoktis, bet kitaip mums ir nesinorėjo. Mylime vienas kitą, gyvename kartu. Norėjosi kuo greičiau vienas kitą vadinti vyru ir žmona.

Vestuves susiplanavome lygiai tokias, apie kokias svajojome jau per pirmuosius mūsų pažinties mėnesius. Jautrias, kuklias, su artimiausiais žmonėmis ir be didelio, triukšmingo vakarėlio sodyboje su vaišėmis nukrautais stalais. Mūsų prioritetuose buvo ceremonija bažnyčioje, jaukus pabuvimas su atėjusiais pasveikinti, vakarienė su šeima, o kad vakaras ir naktis būtų linksmesnė – iškart po ceremonijas su nedideliu būreliu draugų suplanavome kelionę į Nidą. Planavimas klojosi lengvai, be jokio streso. Turėjome koordinatorę, kuri nuėmė dalį rūpesčių“, – pasakojo žinių vedėja.

Pora nesivaikė naujausių vestuvių tendencijų ir didžiausią dėmesį savo šventėje skyrė tiems dalykams, kurie nėra įkainojami.

Žinių vedėjos Donatos Račaitės vestuvės / DELFI nuotr.

„Viskas bus paprastai ir be galo jausmingai. Be fejerverkų, bet su pačiais brangiausiais žmonėmis. Svarbiausia ir mūsų be galo laukiama akimirka – priesaika vienas kitam bažnyčioje, jautrios giesmės ir mus mylinčių žmonių akys“, – jausmingai kalbėjo D. Račaitė.

Per karjeros metus žinių vedėjos vardas ir pavardė jau spėjo įsitvirtinti žiūrovų atmintyje, tačiau po vestuvių Donata su savo senąja pavarde ketina atsisveikinti ir dėl to nė kiek nesigaili.

„Įsitvirtino viena pavardė, įsitvirtins ir kita. Nusprendžiau imti vyro pavardę. Ji pakankamai sudėtingai skamba pirmą kartą išgirdusiems, tad teks palaužyti liežuvį, norint kitiems ją įsiminti. Trisdešimt savo gyvenimo metų buvau ir būsiu Račaitė bet kokiu atveju, bet šiuo gyvenimo etapu, ištekėjusi už mylimo vyro, noriu tapti Vaiciekiūtiene. Pavardė nėra mano prekinis ženklas ar neatsiejamas simbolis. Visada išliksiu ta pati Donata“, – tikino pašnekovė.

Pasiteiravus, kur po tuoktuvių ceremonijos pora planuoja vykti medaus mėnesiui, nuotaka neslėpė, kad egzotiška kelionė jųdviejų laukia jau visai netrukus.

„Praėjus kelioms dienoms po vestuvių planuojame kelionę į Balį. Labai laukiame ne tik todėl, kad tai yra medaus mėnesis, bet ir todėl, jog po pandemijos dar niekur kartu nekeliavome ir neturėjome atostogų svetur. Nemažai abu dirbome. Todėl dabar – metas pasitikti naują savo gyvenimo etapą ir gerai pailsėti“, – džiaugėsi žinoma moteris.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA