Neišsigąskite: Kaune ir aplink jį vyks karinės pratybos | Kas vyksta Kaune

Neišsigąskite: Kaune ir aplink jį vyks karinės pratybos

Asociatyvi / Srž. Arno Čemerkos, RGAB nuotr.

Kauno savivaldybė pranešė, kad rytoj, birželio 16 dieną, Kaune ir Kauno rajone vyks Lietuvos kariuomenės pratybos. Jų metu mieste ir aplink bus suaktyvėjęs karių judėjimas, vykdomos taktinės užduotys.

„Rytoj nuo 6 iki 22 val. mieste ir aplink jį vyks Lietuvos kariuomenė pratybos. Numatomos jų vietos – Kauno mariose, ties Pažaislio vienuolynu, Šlienava ir Grabuciškių kaimu. Taip pat ir Kauno rajono ribose, Nemune, Neryje bei Nevėžyje”, – rašoma Kauno savivaldybės pranešime.

Karinių pratybų metu bus naudojama mokomoji garsinė ir dūminė imitacija. Pratybos suderintos su Kauno miesto bei rajono savivaldybių administracija, policija, Bendruoju pagalbos centru ir kitomis susijusiomis institucijomis.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad birželio 10-12 dienomis pietryčių Lietuvos teritorijoje treniravosi daugiau nei tūkstantis Lietuvos kariuomenės Krašto apsaugos savanorių pajėgų (KASP) karių, kurie dalyvavo „Tvirtas skydas“ pratybose. Tąkart gyventojai taip pat įspėti dėl padidėjusio karinio transporto srauto bei imitacinių šaudmenų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA