Praneša kauniečiai: ties buvusiu „Trijų mergelių“ restoranu – užblokuotas kelias | Kas vyksta Kaune

Praneša kauniečiai: ties buvusiu „Trijų mergelių“ restoranu – užblokuotas kelias papildyta: avarijos kaltininkas girtas

Skaitytojos nuotr.

Antradienio rytą „Kas vyksta Kaune” skaitytojai dalijasi vaizdais iš Biržiškų gatvės. Susidūrus dviem automobiliams, kelias nepravažiuojamas.

„Biržiškų g. kampas nepravažiuojama. Dirba gelbėtojai”, – apie 8.14 val. pranešė skaitytoja.

Kaip matyti kaunietės atsiųstoje nuotraukoje, nelaimės metu susidūrė „BMW” ir „Peugeot” automobiliai.

Liudininkų teigimu, ties buvusiu „Trijų mergelių“ restoranu jau būriuojasi visos specialiosios tarnybos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) budinčios pareigūnės duomenimis, apie 8.10 val. pranešime buvo nurodoma, kad susidūrė du lengvieji automobiliai, įvykio vietoje gali būti sužeistų asmenų.

Nelaimės vietoje dirba pareigūnai, tikslinamos eismo įvykio aplinkybės.

Papildyta 13.50 val.

Kauno apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vyriausiosios specialistės Redos Zarauskienės duomenimis, automobilis „Peugeot”, vairuojamas neblaivaus 34 metų vyro, susidūrė su automobiliu „BMW”, kurį vairavo 46 metų moteris. Moteris dėl sužalojimų pristatyta į gydymo įstaigą.

„Peugeot” vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,65 prom.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 281 str. 1 d. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Papildyta birželio 15 dieną 08.28 val.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, antradienį apie 8.06 val. buvo gautas pranešimas, kad įvyko eismo įvykis, galimai yra prispaustų žmonių.

Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai prispaustų žmonių nerado, tačiau „BMW” sužeistai vairuotojai uždėjo kaklo įtvarą ir iškėlė moterį iš automobilio. Ji buvo nunešta į Greitosios medicinos pagalbos automobilį ir išvežta į gydymo įstaigą.

Ugniagesių duomenimis, iš „Peugeot” automobilio žmonės buvo išlipę. Teritorija laikinai buvo aptverta STOP juosta, atjungti abiejų transporto priemonių akumuliatoriai. Iš vieno automobilio buvo išsilieję eksploataciniai skysčiai, buvo informuota AB „Kauno švara”.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA