Eilinė apžiūra pasibaigė areštinėje: įkliuvo su narkotinėmis medžiagomis | Kas vyksta Kaune

Eilinė apžiūra pasibaigė areštinėje: įkliuvo su narkotinėmis medžiagomis

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Praėjusią parą Kaune sulaikytas vyras, pas kurį aptiktas nemažas kiekis galimai narkotinių medžiagų. Įtariamasis uždarytas į areštinę, pranešė policija.

Kaip nurodo policijos departamentas, birželio 11 d. apie 20 val. 30 min. Kaune, Partizanų g. ir Birželio 23-iosios g. sankryžoje, sulaikytas 49 metų vyras, pas kurį apžiūros metu kuprinėje rasta ir paimta dėžutė, kurioje buvo 7 polietileniniai maišeliai su baltos spalvos biria medžiaga ir 1 polietileninis maišelis su 6 vnt. mėlynos spalvos tabletėmis (įtariama, kad tai narkotinė medžiaga).

Tą pačią dieną Kaune, Savanorių pr., vyro bute, rasta ir paimta 13 polietileninių maišelių su baltos spalvos biria medžiaga, 1 polietileninis maišelis su 10 vnt. mėlynos spalvos tabletėmis (įtariama, kad tai narkotinė medžiaga), dvi elektroninės svarstyklės ir 9 švirkštai. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. 1 d – neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Remiantis baudžiamuoju kodeksu, tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA