Per parą rasti trys lavonai: sūnaus kūnas bute iro beveik savaitę laiko | Kas vyksta Kaune

Per parą rasti trys lavonai: sūnaus kūnas bute iro beveik savaitę laiko

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ugniagesiai praėjusią parą turėjo daug darbo ne tik patraukiant nuo vėjo lūžusius medžius nuo kelio, tačiau ir padedant nelaimės ištiktiems gyventojams. Ugniagesiai net 3 kartus per dieną vyko dėl galimų lavonų butuose, vieno mirusiojo kūnas iro jau kone savaitę laiko.

Kai informavo Kauno priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo valdybos atstovai, birželio 10 dieną, apie 15.33 val. gautas pranešimas, jog Kuršių g. reikia atidaryti duris, viduje galimai yra lavonas. Per 9 aukšto gaisrines kopėčias nusileista į 8 aukšte esantį balkoną, beldžiant priėjo moteris ir atidarė langą. Įėję į butą ugniagesiai atrakino duris iš vidaus, įleido medikus ir policiją. Policijos pareigūnai bute rado šeimininkės sūnaus apie savaitę yrantį kūną.

Tą pačią dieną 20.26 val. gautas pranešimas, kad A. Smetonos al. esančiame bute draugui sutriko sveikata, guli ant grindų. Pro langą patekta į butą, viduje rastas miręs vyras.

Birželio 10 dieną T. Masiulio g. 21.41 val. buvo gautas iškvietimas, kad iš buto sklinda nemalonus kvapas, niekas neatidaro durų. Ištraukiamosiomis kopėčiomis pro langą patekta į butą, viduje rasta mirusi moteris.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA