Kauno „Akropolyje“ – ilgai lauktas susitikimas su Kake Make ir draugais | Kas vyksta Kaune

Kauno „Akropolyje“ – ilgai lauktas susitikimas su Kake Make ir draugais

Organizatorių nuotr.

Šeštadienį prekybos centre Kauno „Akropolis“ skamba vaikų klegesys ir juokas. Į vasaros pradžios šventę mažuosius ir jų tėvelius subūrė Kakė Makė ir jos draugai. Prekybos centro trečiojo aukšto renginių aikštėje iki pat 18 val. vaikų laukia smagi programa ir gausybė pramogų.

„Kakės Makės“ prekės ženklo atstovės Sandros Kalėdienės teigimu, per pandeminius metus mažieji buvo ypač išsiilgę gyvo bendravimo ir savo mylimų personažų, tad šis renginys – didžiulė šventė visiems.

„Matome, kad vaikai tikrai pasiilgo susitikimų su Kake Make ir kitais pamėgtais personažais, o vasaros pradžios šventė jiems teikia išties daug džiaugsmo. Tūkstančių balionų lietus, kūrybinės dirbtuvės, interaktyvus spektaklis, madų šou, stalo žaidimai, laimės ratas su daugybe prizų – tai tik dalis pramogų, kurios džiugina į Kakės Makės šventę susirinkusius vaikus”, – sako S. Kalėdienė.

Pramogų pilnas šeštadienis simboliškai suorganizuotas ką tik praėjusios Tarptautinės vaikų gynimo dienos ir artėjančios Tėvo dienos proga. S. Kalėdienė pastebi, kad tokie gyvi renginiai yra puikus būdus susitikti su tiksline auditorija, kurti artimą ryšį ir išlikti aktualiems. Tai padeda daryti ir pasaulinių tendencijų sekimas bei integravimas į kuriamus produktus.

„Visus produktus kuriame atsižvelgdami į šiuolaikinių vaikų poreikius. Išmanieji laikrodžiai, projektoriai, stalo žaidimai, knygos – taip pat yra vystomi atsižvelgiant į visame pasaulyje populiarias temas. Renginyje pristatome naują knygelę „Kakė Makė. Sodo detektyvas“, kurioje daug dėmesio kreipiama augalų sodinimui darže ar ant palangės. Vaikai itin pamėgę ir knygą, kurioje Kakė Makė pateikia kūrybingas antrinio daiktų panaudojimo idėjas. Gamtos išsaugojimo motyvai yra labai svarbūs Kakei Makei ir jos gerbėjams“, – pasakoja S. Kalėdienė.

Šeštadienį Kauno „Akropolyje“ vykstantis renginys po pandeminio laikotarpio yra pirmoji Kakės Makės šventė su tiek daug linksmybių bei vaikų juoko.

„Smagu, kad atšvęsti vasaros pradžios ir smagiai praleisti laiko kartu su Kake Make susirinko tiek daug vaikų. Džiaugiamės galėdami mažiesiems ir jų tėveliams padovanoti šį pramogų ir nuotykių kupiną renginį“, – sako Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Kuodytė.

Kakės Makės ir draugų vasaros atradimų šventė šeštadienį Kauno „Akropolio“ trečiojo aukšto renginių aikštėje vyksta nuo 12 val. iki 18 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA