Kraupus vakaras Šilainiuose: medikai išvažiavo, o tyrėjai liko | Kas vyksta Kaune

Kraupus vakaras Šilainiuose: medikai išvažiavo, o tyrėjai liko

Skaitytojos nuotr.

Penktadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė žinia apie policijos pareigūnų sujudimą Baltų prospekte. Pasirodo, rastas žmogaus kūnas, policija aiškinasi mirties aplinkybes.

Kaip apie 18.30 val. nurodė portalo skaitytoja, į Baltų pr. 121 daugiabutį atvyko policija, po kurio laiko – ir tyrėjai. Pareigūnai išvedė vieną vaikiną, po keliolikos minučių išneštas lavonas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoja informavo, kad pranešimas apie Šilainiuose rastą negyvą žmogų gautas 16.27 val. Netrukus atvykę medikai konstatavo vidutinio amžiaus asmens mirtį.

Budinti pareigūnė aplinką, kurioje rasti palaikai, įvardijo kaip neaiškią, tačiau smurto žymių ant velionio kūno po pirminės apžiūros neaptikta.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti, tikslinamos aplinkybės. Su šiuo įvykiu susijusių žmonių nesulaikyta.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA